Tegnap számoltunk be róla a Bors cikkére hivatkozva, hogy szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás. Akkor a mesterfodrász a hír berobbanása után egy vörös rózsát posztolt közösségi oldalára (itt meg is tekintheti), mellyel a Bors szerint azt szerette volna üzenni Dobó Katának, hogy részéről még nem múlt el teljesen a szerelem. 

A szakítás kiderülése óta Dobó Kata is posztolt már a közösségi oldalára, többször is, például az egyik darabjáról, amit novemberben kerül ismét a Hatszín Teátrum műsorára. Ami viszont ennél érdekesebb, az a legutóbbi bejegyzése, melyen egy második világháborús amerikai plakátot utánzott le. 

 Az eredeti, amerikai képen a We Can Do It! felirat szerepel, ami arra utal, hogy a második világháború idején rengeteg nőnek be kellett állnia a gyárakba dolgozni, és olyat munkát végeztek, melyeket azt megelőzően leginkább csak a férfiak. A plakátból azóta egy feminista, esélyegyenlőségi szimbólum lett. 

Ha jobban megnézi Dobó Kata képét, láthatja, hogy a pólóján a Pepsi logója látható, az élénkzöld háttérből pedig arra lehet következtetni, hogy egy reklámfotózásról származik a kép, így az is könnyen elképzelhető, hogy a színésznő semmit sem akart üzenni a bejegyzéssel, főleg nem Zsidró Tamásnak, mindenesetre érdekes, hogy pont mostanra időzítette a bejegyzés megosztását.