A két egykori villalakó hosszú idő után újra beszélget egymással, de még hogy. Baukó és az érdi biztonsági őr egy autóba vetette magát, és ott egy rögtönzött terápiában fogtak. Először a magukat kiárusító közösségi-celebekről, majd a roppant nehéz társkeresésről beszélgettek, mély vizsgálat alá vonva eközben Baukó párválasztási szokásait. Baukó a Velvetnek elárulta, nem egyszeri alaklomról volt szó, a későbbiekben több ilyen a "páratlan párosra" épülő videó fog érkezni. 

A beszélgetés kezdeti fázisában véleményeiket ütköztették; míg Baukó úgy véli a szexi Insta-képeket a nők leginkább saját maguk szórakoztatására teszik közszemlére, addig Alekosz véleménye szerint ez egyfajta cégér, amivel hirdetik magukat a férfiak közegében.  

Szerintem vissza kéne butítani a szexualitásod, és megnézni, hogy így, milyen férfiakat mozgatsz meg

- fejtette ki Nagy Alekosz Baukónak az Insta-videóban. Később a Tinder és a műsorvezetőnő párkapcsolatai kerülnek terítékre.

Nehéz olyan férfival találkozni, aki tényleg felkelti az érdeklődésemet, nem csak külsőleg. Belsőleg is rendben legyen. csak vadászós pasikkal találkozom

- mondta keserűen Baukó. A csinos celeb megkeresésünkre elárulta, hogy azóta sem talált rá a szerelem, de öröm az ürömben, hogy rendszeresíteni fogják Alekosszal a beszélgetéseket és a későbbiekben könnyebben fellelhetőek lesznek az erről készült videók.