Fehér Balázs és jövőkutató kedvese, Monda Eszter pénteken távoztak a show-ból, nem kevés feszkót hagyva maguk után. Búcsúvideójukban azonban kifejtették, nekik kellett volna nyerniük és a játék megerősítette őket abban,

hogy jók együtt, így rövidesen a baba-projektbe is belefoghatnak. 

Különös párosuk igazán intenzíven vett részt a játékosközösségben. Például nekik köszönhetően játszódott ki a féltékenység-kártya, ami az eddigi évadokból kimaradt. Egyébként a Kocsis Dénesékkel kapcsolatos, flörtölési-konfliktus is nagyban hozzájárulhatott távozásukhoz, Sárközi Ákos és párja, Évi például - többek között ezért - sem búcsúzott el tőlük kiköltözésükkor és nem is szavaztak mellettük. 

Fehér közösségi-oldalainak tanúsága szerint a nézőktől is kaptak bőven hideget-meleget. A legtöbb kritikát a túlzott féltékenység és az alkalmankénti infantilis viselkedésük miatt kellett elszenvedniük. 

Az énekes egyik Facebook bejegyzésében egyébként rögtön szerelme védelmére kelt és kifejtette, hogy

bárki mondhat bármit, ők ketten tökéletes páros alkotnak. 

Nem szerettük volna elhagyni a villát, mi nyerő párosnak tartjuk magunkat, sőt nekünk kellett volna megnyerni (...), de megnyertük a jackpotot, egymást

- kezdte Fehér párja -

Olyan intenzív volt ez a játék, hogy bizonyos dolgokat felgyorsított nálunk. Olyan dolgokat mondtunk ki amiket korábban is éreztünk. idáig is éreztük, hogy szeretnénk örökké együtt maradni és hogy szeretnénk gyereket egymástól, de sikerült kimondani.