Evan Peters egy 32 éves, amerikai színész, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy főszerepe volt az American Horror Story első 8 évadában (a most futó 9. évadban viszont pont nem játszik), illetve hogy ő játszotta a Higanyszál (Quicksilver) karakterét az X-Men-filmekben. Evan Peters egyik korábbi szerelme Emma Roberts volt. Halsey egy 25 éves énekesnő, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy ő énekelt a Chainsmokers legnagyobb slágerében, a Closerben, és hogy idén januárban No1 sláger lett Amerikában Without Me című dala. Halsey egyik korábbi szerelme G Eazy volt.

Nos, most már hivatalos: Evan Peters és Halsey összejöttek. Többek között onnan is lehet ezt tudni, hogy a hétvégén az American Horror Story 100. részének megünneplésére tartott eseményen összekapaszkodva, ráadásul Sonny és Chernek öltözve vörösszőnyegeztek, amint az a fenti borítóképen is látható. Plusz íme még egy fotó.

A Daily Mail most még azt írja velük kapcsolatban, hogy Halsey legutóbbi szerelme bizonyos Youngblud volt, akivel közös számot is kiadtak az év elején. De az énekesnő szeptemberben már Evan Petersszel szórakozott egy vidámparkban, szóval feltehetőleg nagyjából akkor kezdődhetett a kapcsolatuk. És bár maguk a tweetek nem elérhetők, állítólag Halsey már 2012-ben (18 évesen) is arról posztolt az American Horror Storyt nézve, hogy mennyire bejön neki Evan Peters. Hát úgy látszik, 7 év után valóra vált a tinédzserkori vágyálma.