Nyakunkon a Halloween, ami bár nálunk kevésbé népszerű, a külföldiek körében annál inkább. Az ünnep főként Amerikában örvend hatalmas közkedveltségnek, és ugyan a cikkünkben felsorolt hölgyek valószínűleg nem indultak cukorkagyűjtögetésre jelmezeikben, voltaképpen minden adott lett volna ehhez, hiszen édességes kosár gyanánt tökéletesen megfelelt volna a dekoltázsuk is.

Demi Lovato

Kezdjük a sort a legvisszafogottabb delikvenssel. Az énekesnő már korábban elkezdett ráhangolódni az ünnepre, akkor is méretes dekoltázst villantott. Most azonban napjaink legnépszerűbb bohócának bőrébe bújt, ami pedig a ruha kivágását illeti... nos, ha Pennywise valóban létezne, valószínűleg meghívná az énekesnőt egy italra.

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian-nővér is kedveli az angyalkákat. Húgához hasonlóan ugyanis ő is egy pelyhes mennyből lepottyant hölgynek öltözött. Mindössze annyi a különbség, hogy amíg Kendall Jenner a tangás fenekére helyezte a hangsúlyt, addig Kourtney a dekoltázsára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m wearing all black this year 🖤

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

Nicki Minaj

A rappernőnek nem kell ünnepi alkalom ahhoz, hogy kivetkőzzön magából. Idén Halloweenkor is kitett magáért, és újdonsült férjurával újraalkották a Joker-Harley Quinn párost, bár Minaj véletlenül, vagy épp nem véletlenül Harley Queenként taggelte be az általa alakított karaktert.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

📌 HEAVY ON THE SLEEEEEEZE‼️‼️‼️‼️‼️ #HarleyQUEEN & her love

Barbie (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Lais Ribeiro

A brazil modell jelmeze több, mint extravagáns. Ribeiro Neytiri bőrébe bújt, a Na'vi törzs tagjairól pedig köztudott, hogy nem viselnek túl sok ruhát. Ez a koncepció azért is kedvező a modellnek, mert nemrégiben ő is bizonyította, hogy nem veti meg a meztelenkedést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😍💙😍

Lais Ribeiro (@laisribeiro) által megosztott bejegyzés,

Paris Hilton

Kedvenc botrányhősnőnk sem elégedett meg mindössze egyetlen haloweeni megjelenéssel. A múltkor puccos Playboy-nyuszinak öltözött, most pedig szexi légiutas-kísérő szettben indult partizni. A napszemüveg természetesen kötelező kellék, még akkor is, ha a buli az est sötétjében zajlik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#SailorBae ✨⚓️👸🏼⚓️✨

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner

Azt már nem is kell magyaráznunk, hogy a legfiatalabb Jenner lány mindent elkövet, hogy a figyelem középpontjában legyen. Bár legutóbbi csókolózós-Madonnás jelmezével is kitűnt a tömegből, most úgy döntött, ő is felölti a Playboy-nyuszi jelmezt. Ebből pedig következik, hogy volt popsi, és természetesen dekoltázsvillantás is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

stas said I’m having a playboy party.. pull up 🐰🖤

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

FRISSÍTÉS:

Jenner azóta sem fér a bőrébe, és Arielnek öltözött. Vagy ahogy ő fogalmaz, egy felnőtt Arielnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ariel grew up.. ♥️

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,