Curtis élete egyenesbe jött az utóbbi hónapok alatt. Megszabadult függőségétől, férj és édesapa lett, valamint Majkával is kibékült, így ismét összeállt a régi banda. A rapper azonban 8 éven át tengődött a drogok csapdájában, nemrégiben pedig ráeszmélt, mekkora összeget szórt el ez idő alatt.

A rapper januárban jelentette be, hogy drogfüggő. Ezután elvonóra ment, és csodának tartja, hogy sikerült meggyógyulnia. Szerinte égi segítséget kapott édesapjától, és bevallotta, hogy vezetés közben a mai napig is szokott beszélgetni elhunyt szerettével.

Curtis a BP Magazin Szóbeli című műsorában mesélt az elvonóról, amelynek elmondása szerint az első két hete volt a legkeményebb. Rémálmok, hallucinációk és hangulatingadozások gyötörték, de a hatodik hét elteltével egy teljesen új emberként térhetett haza.

Egy igazán boldog embert látok és érzek benne, akinek a javára fordult minden rossz, amin keresztülment

– nyilatkozta a Borsnak Mogyorósi Péter riporter, akivel Curtis a kamerák előtt kezdett számvetésbe, és kiderült, eszméletlen összeg ment el drogokra az évek során. Közel 100 millió forint, ami 3 csinos családi ház árának felel meg.

Curtis ott helyben realizálta a dolgot, és nem csak ő, én ma­gam is ledöbbentem. Egy pár má­sodpercre megállt az idő, majd nyeltünk egy nagyot mindketten

– folytatta Mogyorósi, aki szerint a rapper mára a megbízható mintaképe is lehetne, legalábbis az alapján, amit ő tapasztalt a találkozás során.