Jeremey Renner karrierje szépen ível felfelé, azonban a magánélete már nem ilyen fényes. Feleségével 2015-ben váltak el alig 1 évnyi házasság után. Akkor úgy tűnt, ha bár nem teljes egyetértésben, de békében köszönnek el egymástól, és sikerült megegyezniük abban, hogy közösen nevelik majd akkor 2 éves kislányukat. A volt feleség szerint ez nem így történt.

Sonni Pacheco szeptemberben a kislány kizárólagos felügyeleti jogát kérelmezte a bíróságnál, illetve ahhoz is ragaszkodik, hogy Renner kizárólag szakember felügyelete mellett láthassa Avát - írja a Best magazin.

Mindezek mellett Pacheco azzal vádolja a színészt, hogy nemrégiben halálosan megfenyegette, egyszer pedig a plafonba lőtt kislánya jelenlétében. Ezzel azonban nem ért véget a történet, a volt feleség szerint ugyanis Rennel attól sem riadt vissza, hogy öngyilkossággal fenyegetőzzön, állítólag volt rá példa, hogy pisztolyt dugott a saját szájába.

Pacheco akkor adta be a pert, amikor aggasztó híreket kapott a színész ismerőseitől és bébiszitterétől. Szerintük Renner keményen drogozik, és orgiákat tart akár akkor is, amikor a kislánya a házában császkál. Egyes pletykák szerint pedig a színész a múltkor meg is sebesítette Avát, egészen pontosan megharapta a vállát, ezt azonban Renner tagadja, és elmondása szerint mindez csupán volt neje bosszúhadjáratának része.