Vasvári Vivien a Fókusznak mesélt a szinglilétről, arról, hogy hiányzik számára a szerelem, de gyerekeitől rengeteg szeretetet kap. A Fókusz szerint a híresség már feldolgozta a válást, már ismerkedik is, de még nincs semmi komoly kapcsolat a láthatáron.

Látom a szemeket, ahogy szegeződnek rám. (...) Vannak persze rajongók, akik megállítanak az utcán, rengeteg üzenetet kapok, hogy találkozni akarnak, napi szinten szerintem ilyen 60-70 levelet kapok, amiben randira hívnak

- nyilatkozta, majd hozzátette, az is előfordult, hogy az utcán vallottak neki szerelmet.

A híresség arról is beszélt, hogy vannak azért olyan emberek is, akik annyira nem kedvelik őt, negatív véleményüket pedig nem tartják meg maguknak.

Rengeteg támadást kapok, igen, hogy akkor engem így a pénz érdekel, úgy a pénz érdekel, de én őszinte leszek, rengeteget dolgozom, reggeltől estig megyek, gyerekeket nevelek, a háztartást vezetem otthon, nem egy férfinak köszönhetem, azt, aki vagyok, ezt mindig kihangsúlyozom

- nyilatkozta a Fókusznak Vasvári Vivien.

Szerencsére azért a sportolásra még jut ideje, majdnem mindennap megfordul a konditeremben, de futni, úszni is jár. Azért is szeret edzőterembe járni, mert itt a stresszes napjai után ki tud kapcsolódni, az izzasztó edzéseket követően pedig szeret kicsit szaunázni és jakuzzizni, ezután tér csak haza.