Balázs Andrea 17 éve él párkapcsolatban párjával, de nincsenek összeházasodva. A Kasszás Erzsi figurájával ismertté vált, 41 éves színésznőt a Ripost most a gyerekvállalásról kérdezte, és ő azt mondta, párjával együtt készen állnak a családbővítésre, bármi is legyen annak az útja.

Ha úgy alakul, akkor boldogan fogok örökbe fogadni! Teljesen mindegy, hogy milyen nemzetiségű lesz, ez engem nem fog befolyásolni semmiben. Lehet, hogy nekem ez lesz az utam

– mondja Balázs Andrea.

A nyilatkozatban a nemzetiségre való utalás hátterében az állhat, hogy ma Magyarországon az örökbefogadást vállaló szülők többsége nem akar cigány gyereket. Bár a kiválasztási eljárás során a leendő örökbefogadók hivatalosan csak azt jelölhetik meg, hogy milyen nemű, korú és egészségi állapotú gyereket fogadnának, egy kiskapunak köszönhetően jelezhetik azt is, ha származási kikötéseik vannak, és a többség ezt jelzi is. A témáról áprilisban írt bővebben az Abcúg nyomán az Index.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Balázs Andrea kész az örökbefogadásra is

„Teljesen mindegy, hogy milyen nemzetiségű lesz” – mondja a Kasszás Erzsi figurájával ismertté vált színésznő a gyerekvállalás egyik lehetőségéről.

11 · Nov 04, 2019 11:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments