Folytatódik az X-Faktor válogató, és ezzel folytatást kaptak a vérre menő viták is. A mentorok közt újabb durva ellentét alakult ki, ami egymás anyázásáig fajult. ByeAlex csúnyán beleszállt Dallosba, megkérdőjelezve a hozzáértését, aki hiába próbálta meg felvenni a kesztyűt, alul maradt, majd magából kikelve, könnyeit törölgetve viharzott ki a stúdiójából - írta meg a Blikk. Az énekesnő egyébként nem először került ellentétbe mentortársaival.

Azért mindenkit megnyugtatunk, hogy sikerült tisztázni a nézeteltéréseket, de az immár hagyományos őrület, úgy fest, a műsor kihagyhatatlan elemévé vált. A balhét azzal alapozták meg, hogy ByeAlex kijelentette, szerinte nem a 16 éves Ruszó Tibi a legjobb énekes az idei évadban.

Annyira fölhergeltek ezzel, hogy azt mondták Tibire, hogy ő az évad legjobb hangja. Hogy mondhatta ezt Dallos Bogi, aki nem is hallgat ilyen zenéket?

– mondta az adásban az énekes.

Innentől fogva nem volt megállás, Dallos teljesen kiakadt, majd beindult az adok-kapok. A veszekedés hevében káromkodva szidták egymást, amibe aztán Gáspár Laci is beleszólt. 

A vita Dallos kiakadásával zárult, aki felháborodva és sírva hagyta ott a válogatót. ByeAlex később persze megkereste, hogy tisztázzák a félreértést.

 Hat éve ismerjük egymást Alexszel. Barátok vagyunk, de bármilyen jól ismerjük egymást, nem tudhatja, milyen szakmai szempontok szerint döntök. Hogy egy énekes bennem mit indít el, az az én érzéseim alapján dől el. Utána megbeszéltünk mindent, mert az igazi barátok megoldják a problémákat és túllépnek a konfliktusokon

– mondta Dallos a Blikknek.