Egyre közeledik a tél, így nem csak a nappalok rövidebbek, de annál hűvösebb szelek is fújnak, így gyérül a lengén öltözött hírességek listája. Szerencsére ezen a hétfői napon három celebhölgy is úgy döntött, hogy szexizik egy kicsit az Instagramon.

Bódy Sylvi

A modell a Fülöp-szigetek nyugalmába menekült a hazai hidegfront elől, hogy hódolhasson régi nagy szenvedélyének, a szörfözésnek. Mindeközben pedig követőiről sem feledkezett meg, és a hullámok mellett formás fenekét is megmutatta nekik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elmondhatatlanul csodás érzés volt újra kapcsolódni az óceánnal és a hullámokkal... 🌊🏄🏻‍♀️🙏🏼 10 éve szörfözöm és ez idö alatt soha nem volt még olyan, hogy 2 hónapnál tovább távol legyek az óceántól. Most 7 hónap telt el egyetlen hullám nélkül. 😐Végtelenül hálás vagyok, hogy újra szörfözhetek. 🙌🏼💙 7 months no surf. 😳😱 I felt like a fish out of water... No words can describe how nice it felt to connect with the ocean and the waves again...! 🌊🏄🏻‍♀️🙏🏼 @surf_lounge @greenbush_sunscreen @sexwaxofficial @mrzogssexwax @cliff_swimwear @light_bali #SurferGirl #Ocean #Waves #Sunset #Philippines #BackToTheWater #DeHiányoztálKisÓceánom #Siargao #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Rita Ora

Az énekesnő Dél-Amerikában adott koncertet, ahol sokak örömére meglehetősen lengén öltözött, aki pedig lemaradt volna az előadásáról, annak sem kell csüggednie, Ora ugyanis volt oly előzékeny, hogy az Instagramján is megmutatta a vad, fekete szettet, ami popórésznél nem volt épp túlgondolva.

Palvin Barbara

A modell egy fotózáson vett részt, amelyről videófelvétel is készült, megörökítve Palvin finom mozgását a kamera előtt. Természetesen fehérneműben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good morning 😴 🎥 @derekkettela

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,