IMG 4897

Életveszélyes helyzetbe került Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit

2019.11.12. 08:23 Módosítva: 2019.11.12. 08:26

Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit már 18 éve járják az országot Dívák című előadásukkal. Amikor szeptemberben Örkényben léptek fel, Ladinek Judit kocsijával mentek, aminek elszakadt a kormánymagasság-állító bovdenje, írja a Bors. Mindezt csak akkor derült ki, amikor a három színésznő már úton volt, így csak a jószerencséjüknek köszönhették, hogy ép bőrrel megúszták a kocsikázást. 

Ladinek Judit elmesélte a Borsnak, hogy az örkényi fellépésük előtt először Fésűs Nellyt vette fel, majd Détár Enikőt, egy bevásárlóközpontban. Mivel korábban odaért a két színésznő a megbeszélt időpontnál, Ladinek Judit úgy gondolta, még bőven belefér, hogy lemosassa az autóját. Ez volt a probléma, ugyanis az autómosóból úgy kapta vissza a kocsiját, hogy kormánymagasság-állító bovden elszakadt. 

Útközben vettem észre, hogy valami nagyon nem stimmel. Van az autóban egy kormánymagasságot állító rúd, valami szerkezet, aminek elszakadt a bovdenje. Igen, elszakadt a kormánymagasság-állító bovden. Mintha űrhajóban ülnénk, lebegett a kormány föl-le. Hirtelen óriási lett a pánik. Már úton voltunk, siettünk, időre kell leérni, mert a függöny felmegy. Esélyünk nem volt másik kocsit keríteni

- eleveníti fel a rémes emléket Ladinek Judit a Borsnak, amiről hetekig beszélni sem tudott. 

Szerencsére a fellépés után már eléjük mentek, és másik kocsival utaztak haza, az autómosóban pedig ajánlottak neki egy autószerelőt, a munkadíjat pedig kifizették a színésznőnek.