Ezen a borús keddi napon a színésznő, és a modell is egyaránt nagyon kegyes volt követőihez az Instagramon. Eva Longoria egy neves esemény háziasszonyaként mutatott magából többet, Alessandra Ambrosio pedig halloweeni jelmezét dobta le.

Eva Longoria

a Hollywood Bowl nevű eseményen vezette fel a Pixar Coco című filmjének koncertjét, amihez igencsak kiöltözött. A színésznő egy drámaian vörös, extravagáns ruhát viselt, amely feltűnően mélyen volt dekoltálva.

Nagyon szórakoztató volt a Coco Live házigazdájának lenni a Hollywood Bowlon ezen a hétvégén! Varázslatos és fontos volt megmutatnunk a kultúránkat és származásunkat egy ilyen csodálatos filmen keresztül, ami lefesti az egyik kedvenc hagyományunkat, a Día De Muertost. Köszönet mindenkinek, hogy ilyen keményen dolgoztatok azért, hogy ez létre jöhessen. Bravo!

– írja posztja mellett Eva Longoria.

Alessandra Ambrosio

A modell nem aprózta el idei halloweeni jelmezét, azonban úgy véljük, művér nélkül is van mit nézni rajta. Ambrosio a Maldív-szigetekre vonult el, ahol a nap fényében sütkérezve megmutatta, hogy a hasa még mindig ugyanolyan tökéletes, mint volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vacay all day !!! 😎🏝 #IslandGal #waldorfastoriamaldives

Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) által megosztott bejegyzés,