Molnár Anikó a Blikknek nyilatkozott boldog párkapcsolatáról, mely már sok évvel ezelőtt kezdődött, de csak mostanra vált teljessé. Minden akkor kezdődött, amikor az egykori Nagy Ő szomszédjában betörés történt, és a helyszínre kiérkezett egy rendőr, akin egyből megakadt Molnár Anikó szeme, az érdeklődés pedig kölcsönös volt. 

Mivel ekkor még mindketten párkapcsolatban éltek, nem történt semmi, egészen addig, míg egy évvel később összefutottak egy edzőteremben. Ekkor is csak kedvesen egymásra mosolyogtak, majd egy év múlva, Molnár Anikó  (44) névnapján a 49 éves férfi, akit azóta sem tudott elfelejteni a volt villalakó, felköszöntötte őt a Facebook-oldalán. 

Rögtön tudtam, ki az, és remegő gyomorral válaszoltam. Levelezni és közeledni kezdtünk, majd mind a ketten lebuktunk, mert már a partnerünk előtt sem tudtuk leplezni, hogy mit érzünk

- mondta Nagy Anikó a Blikknek. 

Előbb ő lépett ki az akkori kapcsolatából, majd a férfi is követte példáját. Ezután egy egyhetes egyiptomi útra mentek, hogy kiderüljön, ennyi ideig összezárva is jól tolerálják egymás társaságát. 

Miután szakítottam, nyitottabbá és befogadóbbá váltam, de a feszültségek ezzel nem múltak el. Eljött a pont, amikor elegem lett a tépelődéséből. Majdnem belehaltam, de elengedtem és megértette, ennyi idősen én már nem akarok bujkálni. (...) Egy hétre elrepültünk az egyiptomi nyárba, mert tudni akartuk, nem megyünk-e egymás agyára, ha huzamosabb ideig, megszakítás nélkül egy légtérben tartózkodunk, és nem vetődött fel probléma

- mesélte a Blikknek Molnár Anikó. 

Molnár Anikó korábban a Jakupcsek Plusz adásában mondta el, hogy volt már egy abortusza, természetes úton pedig már nem lehet gyermeke.