A Fókusz egyik riportjában utánajárt, mi történt a Love Island egykori játékosaival a show vége óta. Bár a versenyt Zsófi is Tícián nyerte, sokkal izgalmasabb, hogy a játék férfiversenyzői mennyire megtalálták a közös hangot egymással, a műsor kommentárja szerint úgy viselkednek, mintha már több éve barátok lennének. Ezt könnyen el is tudjuk hinni nekik, még a vasárnapi ebédet is együtt fogyasztják el, sőt, még a levest is egymásnak szedik ki. 

Tibi, Dávid, Erik és Milán annyira jóban lettek egymással, hogy a Love Islandet nem is Love Islandnek, hanem Friends Islandnek hívják egymás közt. A Fókuszban megmutatták, hogy Eriknél gyűltek össze a fiúk, ahol az egykori játékos az édesanyja segítségével terülj, terülj asztalkámmal várta a többieket. Mivel Gábor nem tudott elmenni az ebédre, ő videóhívással jelentkezett be.

Erik elmondta, hogy ő és Tibi ismét szinglik, de jó önismereti kalandnak tartják a játékot, nagyon örülnek neki, hogy megismerték egymást, és ilyen erős barátság alakult ki közöttük. 

A fiúk jövőbeli terveikről is beszéltek. Erik például, aki igazi világutazó, hiszen rendszeresen ingázik Bécs és Budapest között, az osztrák fővárosban végzi mesterszakos tanulmányait. Tibi a sportoláshoz térne vissza, Dávid pszichológusként szeretne praktizálni, Milán pedig Japánban focizna.