Úgy tűnik, végleg elváltak útjai Mc Hawernak és barátnőjének, Fanninak. A pár már augusztusban szakított egyszer, nem sokkal utána azonban úgy döntöttek, adnak egy újabb esélyt szerelmüknek. Már ez idő alatt is voltak közöttük viták, de végül mostanra jutottak el addig, hogy bevallják maguknak: nem működik a kapcsolatuk - szúrta ki a Ripost.

Mc Hawer egy szomorú Facebook-bejegyzésben tudatta rajongóival, hogy véget ért kapcsolata. Nem sokkal utána Fanni is közzétett egy másfél órás videót, amelyben könnyeivel küszködve reagál a hírre. A szóban forgó felvételt az énekes is megosztotta.

Amit soha nem mondanak el nekünk a love storykról: hogy ha egy kapcsolat véget ér, az nem azt jelenti, hogy kudarcba fulladt. Ahogy a cseresznyés pite sem vall kudarcot csak azért, mert megesszük az utolsó szemig. Maga a tökély úgy, ahogy van, addig, ameddig van, aztán nincs tovább. És hogy megosztod valakivel azt, ami a legigazabb, legőszintébb benned... hát, az csuda finom szelete az életnek! Olyan szelete, amit magammal viszek a "majd egyszer" eljövő szép napjaimra...

– szól Mc Hawer bejegyzése.

Bár láthatóan az énekest is megviseli a szakítás, Fanni még nála is jobban összetört. A lány könnyek között emlékszik vissza utolsó hónapjaikra, emellett pedig említi, hogy a szakítás után kórházba is került. Ami pedig szerelmét illeti, Fanni nagyon hálás az énekesnek az együtt töltött időért, és reméli, hogy megtalálja azt a nőt, akit a sors neki szánt.