A Lakástalkshow következő vendége Sebestyén Balázs lesz. A műsorvezetőről köztudott, hogy ritkán oszt meg részleteket magánéletéről a nyilvánossággal. Ezúttal azonban kivételt tett, és Lovász Lászlónak olyan dolgokat is elmesélt, amelyeket korábban még senkinek - írja az nlc.hu.

A műsorvezető elmondja, hogy teljesen átformálta őt az apaság. Eleinte nagyon tartott is a szülővé válástól, ám később rájött, hogy imád a gyermekei körül sürögni-forogni.

Valószínűleg van egy ilyen női vénám, ami ezt jól oldja meg

– mondja Sebestyén Balázs, majd hozzáteszi:

Nekem előtte azért rövidebb párkapcsolataim voltak, nem volt a tervben gyerek, harmincéves voltam, ment az RTL, ment a rádió, minden a csúcson nagyon pörög, nagyon sűrű és ebbe egyszer csak beesik egy gyerek. Ott azért fel kell nőni, helyt kell állni, és az egy nagy küzdés. Hirtelen olyan szinten változik meg az életed, hogy az minden férfinak – nem egy törés, mert nem ez a jó szó – hanem egy nagyon más dimenzió indul el. (...) Felelősséget vállalsz, elköteleződsz. Vállalsz egy házasságot, igent mondasz egy gyerekre, és szerintem egy pasi életében ezek nagy dolgok. Jobban féltem tőle, mint ahogyan megéltem. Akár az esküvőtől is, hogy 'hú, ez milyen lesz, akarom-e, kell-e ez nekem?', aztán rájöttem, hogy baromi jó. De volt bennem egy ilyen kis ijedtség, amikor meg kellett hozni a döntést, hogy onnan nincs visszaút? De hát miért ne lenne!

A műsorban továbbá téma lesz Sebestyén Balázs édesapjával való kapcsolata, a felesége, gyermekei, illetve a pénz témakörét is boncolgatják majd ma este a Sony Maxon.