Baranyi Rozália hosszú ideje ápol barátságot Andy Vajna özvegyével. A jósnő igyekszik mindenben támogatni Vajna Tímeát, ez pedig fordítva is így van. Baranyi Rozália autója ugyanis elromlott, az örökösnő pedig kölcsönadta neki a filmmogul luxusautóját.

A Bors egyik olvasója szúrta ki, hogy a jósnő Andy Vajna egykori Bentley-ével kocsikázott. A lap meg is kereste Baranyi Rozáliát.

Valóban használtam Andy autóját, mert az én kocsim rossz volt, és amíg javították, Timi odaadta a Bentleyt. Fantasztikus járgány. (...) Amikor beültem a Bentley-be, az első két alkalommal na­gyon éreztem Andy jelenlétét. De ez teljesen normális. Szerette ezt az autót, sokat és szívesen ült benne, én pedig egyértelműen kötöttem a személyéhez a kocsit. Ez olyan, mint amikor valaki elveszíti a szerettét és hozzáér a tárgyaihoz: automatikusan érzékeli őt, mert szerette és hiányzik neki

– mondta Baranyi Rozália.

A szóban forgó autó kényelmét persze nem tudni, hogy meddig élvezhetik, ugyanis Vajna Tímea árverésre bocsájtotta a járművet, de egyelőre még nem sikerült túladnia rajta.