Pokorny Lia szerint nagyon erős félelem vagy gyávaság van a netes gyűlölködőkben

2019.11.20. 14:23

A Centrál Színház hivatalos Facebookján jelent ma meg az alábbi videó, amiben Pokorny Lia válaszol arra, hogy ő hogyan van most. A 47 éves színésznő azt mondja, hogy nagyon erős benne a „klímaszorongás”, és a környezetvédelemmel kapcsolatosan Greta Thunberg aktivistáról osztott meg egy cikket. Azt mondja, nem tartja bölcs dolognak, hogy az ember vitákba bocsátkozik a Facebookon, de úgy döntött, hogy ezúttal kivételt tesz, mert ez egy annyira fontos téma és szeretne erről beszélgetni az emberekkel. Sajnos azonban elkeseredett azon, hogy mennyien vannak, akik érdemi beszélgetés helyett csak gyűlölködnek az interneten.

Pokorny Lia a fenti videóban így írja le a tapasztalatait a Facebookon kommentelők egy részével kapcsolatban:

Voltak, akik nem észérveket mondtak, hanem egyszerűen bántani akartak. Semmilyen más céljuk nem volt. Csak bebizonyítani azt, hogy minden, ami ellenkezik az ő véleményükkel, az gonosz, beteg, az mocskos és ártó dolog. Az egyedüli megoldás minél gyorsabban kiszállni ezekből a beszélgetésekből.

Ezen kívül a következőket mondja azokról, akik gyűlölködve támadnak a másikra kommentekben:

egy nagyon erős félelem vagy egy nagyon erős gyávaság az, amitől az ember úgy érzi, hogy amikor őt a sarokba szorítják egy ilyen poszt kapcsán, akkor muszáj támadnia.

Nem mondhatnánk, hogy ne találkoztunk volna ezzel a jelenséggel a saját Facebookunkon is, pedig pont Greta Thunbergről még nem is írtunk soha semmit.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pokorny Lia szerint nagyon erős félelem vagy gyávaság van a netes gyűlölködőkben

A színésznő Greta Thunbergről osztott meg valamit, és megdöbbentette, ahogy bizonyos kommentelők reagáltak. Videó!

6 · Nov 20, 2019 02:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments