Cindy Crawford és Sofia Vergara olyan nevek a sztárvilágban, akiket szinte mindenki ismer. Crawford fiatalkora óta szupermodellként van számon tartva, és 53 éves kora ellenére a mai napig sok munkát kap. A trónon pedig valószínűleg lánya, Kaia követi majd. A 47 éves kolumbiai Sofia Vergarát a Modern Család című sorozatból ismerhetik a legtöbben, de sok más filmben is feltűnt már, illetve tevékenykedik műsorvezetőként és modellként is.

A mai napon valami hasonlóság is kialakult a szóban forgó két hölgy között, ugyanis mindketten egy nagyjából 30 évvel ezelőtti fotót posztoltak magukról az Instagramon.

Cindy Crawford

nem bízta a véletlenre, és egy topless fotót választott a nosztalgiázáshoz. A modell Arthur Elgort fényképész archívumából szemezgette ki a szóban forgó fotót, amelyen, ahogy ő is fogalmaz, éppen egy szőke pillanatot él meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A blonde moment, from @arthurelgort’s archive 🖤

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

 Sofia Vergara

már visszafogottabban kezelte a retro kérdéskört. Ő nemes egyszerűséggel kihasználta a #throwbackthursday (azaz a visszatekintő csütörtök) kifejezést, és előhalászott magáról egy régi fotót, amelynek készültekor valahol a húszas éveiben járhat. A képen egy igazi kolumbiai szépség látható, a szettjének összessége miatt pedig kissé olyan, mintha a színésznő egy festményen szerepelne.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tbt The80’s #PuertoColombia💖

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés,