A heti trendben ezúttal egy igen látványos és ezért méltán népszerű trendre mutatunk hat példát: az első kettő még februári, a többi most novemberi, a legfrissebb eheti. A szűkebb fazonú estélyik szoknyáját alapvetően azért kell felsliccelni, hogy menni lehessen bennük, de persze nem hátrány az sem, ha az ember mutogatni tudja a lábát, ha éppen ehhez van kedve. Íme pár híresség, akiknek gyakran szokott kedve támadni a lábmutogatáshoz, és néhányuknak olyan magasan fel van sliccelve a ruhája, hogy a bugyijuk is kilátszód...na, ha lenne rajtuk. De eléggé úgy tűnik, hogy nem mindenkin van. Kié a legjobb ruha? Várjuk az ön szavazatát is!

Kendall Jenner

Kezdjük a két korábbi, de nagyon emlékezetes példával! Kendall Jenner volt az egyik, aki a Vanity Fair által az Oscar-gála után tartott partit feldobta egy olyan estélyivel, hogy mindenki találgathatta, hogy a Kardashian-család ifjú tagja visel-e fehérneműt. Merthogy nagyon úgy tűnt, hogy nem, de ezeknél a Kardashianeknél sose lehet tudni. Mindenesetre nekik a feltűnés a lételemük és egyben a szakmájuk, szóval pont annyira volt izgató ez a ruha, amennyire annak kellett lennie.

Adriana Lima fehérben

Na de ugyanezen az afterpartin ott volt Adriana Lima is egy majdnem ugyanolyan merészen felsliccelt estélyiben. A brazil szupermodell dekoltázsának a csúcsa pont oda mutat, ahol a felsliccelés végződik (vagy kezdődik, ahogy vesszük), a dupla gombsor meg egy roppant elegáns vonalat rajzol erre a ruhára. De hogy ne legyen túl uncsi az összkép, a combékszer egy leheletnyit még jobban meglotyósítja ezt a szettet, hogy valami egyensúlyozza a decensnős frizurát és sminket.

Lottie Moss

Tök kár, hogy Lottie Mossnak erről a ruhájáról csak ez a két képünk van, de azért a lényeg erről a kettő fotóról is egyértelmű: Kate Moss szintén modellkedő féltestvére annyira merész ruhát vett fel, hogy ez alá már tényleg egyértelműen muszáj volt a fehérnemű. Maga a ruha ugyanis nemhogy fel van sliccelve, hanem gyakorlatilag hiányzik az oldala, nemcsak lent, hanem a felsőrésznél is.

Adriana Lima feketében

Úgy látszik, ennek a műfajnak a legnagyobb mestere Adriana Lima, mert megint ő következik, csak most már egy friss példával erre a roppant aktuális trendre, amiből a 2020-at nyitó báli szezonban biztos rengeteg példát látunk még. A modell itt egy olyan ruhát visel, aminek a jobb fele szinte hiányzik, deréknál is van rajta egy kivágás, hogy az aszimmetriát ne lehessen tovább fokozni.

Madison Beer

Madison Beer egy 20 éves, amerikai énekesnő, illetve Youtube-sztár, aki mintha a Trevor Project eseményére indulva az utolsó pillanatban rántotta volna magára ezt a lebernyeget, még alsóneműt sem volt ideje felvenni alá. A szó szoros értelmében véve ez nem egy felsliccelt ruha, de ezen ne akadjunk fenn, a lényeg itt is ugyanaz: a szoknya már csípőtől szétnyílik elöl.

Ella Balinska

Ki a legjobb?

A héten volt a Charlie angyalai című sorozatból készült új film londoni bemutatója. A friss verzió három angyala közül csak az egyiket játssza szupersztárnak számító színésznő (Kristen Stewart), a maradék két angyal pedig Naomi Scott és a képen látható Ella Balinska. Balinska egy lengyel és jamaikai felmenőkkel rendelkező angol színésznő, és a hat közül az övé a legvisszafogottabb ruha. A pózokból úgy tűnik, hogy mindent meg is tesz azért, hogy felhívja a figyelmet erre, hogy ez a csupafekete, elég konzervatív felsőrésszel rendelkező estélyi mennyire látványosan fel van hasítva alul – önnek hogy tetszik? Ha megnézte a képeket, kérjük, szavazzon!