Winter Partyt tartottak a Miss Balaton Szépségverseny versenyzői, akik között természetesen ott volt az idei év győztese, Balogh Eleni is. A 19 éves lánnyal készített  interjúnkat olvassa.

Alig három hónapja, hogy megválasztottak Miss Balaton Szépségverseny nyertesének. Mi volt az első gondolatod, amikor fejedre került a korona?

Fel sem fogtam az egészet, még csak mostanában kezdem feldolgozni, mi is történt velem. A verseny óta nagyon pörgőssé vált az életem, főleg, hogy az egyetemet is elkezdtem.

Mit tanulsz?

Kereskedelem és marketinget, a kettőből inkább az utóbbi érdekel, úgy gondolom, azt jól lehet társítani a fotózáshoz.

Azt mondtad, pörgőssé vált az életed a verseny óta. Milyen elfoglaltságaid vannak?

Egyrészről az egyetem is leköt, másrészt sokkal több fotózásom van, mint a verseny előtt, nagyon sok felkérést kapok, melyek közül a mögöttem álló reklámügynökség segít eldönteni, hogy melyikkel foglalkozzam. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a Swarovski is megkeresett.

A verseny előtt is influenszerkedtél. Miután megnyerted a versenyt, hány ember követett be?

2-3 ezer. Folyamatosan nő a követőim száma augusztus óta, régebben voltak stagnáló időszakok. Azóta még tudatosabban használom a közösségi oldalaimat, nagyon szeretem a divat- és beauty képeket. Sokan írnak rám, hogy tanácsot kérjenek a szépségversennyel, modellkedéssel kapcsolatban. Szeretném picit olyan irányba vinni az oldalaimat, hogy ezekre a kérdésekre is tudjak válaszolni, segíteni másoknak. Rövid videókat is szándékozom készíteni, de sajnos, ezekre még nem volt időm.

Mi a legfontosabb tanács, amit azoknak adnál, akik segítséget kérnek tőled?

Szerintem én azért tudtam megnyerni a Miss Balaton Szépségversenyt, mert természetes voltam, önmagam adtam. Elhatároztam, hogy végig akarom csinálni, kitartó, alázatos leszek, és az is voltam. Nekik is azt tanácsolnám, hogy legyenek önmaguk, alázatosak és elkötelezettek.

Neked ki a példaképed a modellek közül?

Nagyon szeretem Palvin Barbit, ő  egy igazi nemzetközi szupermodell. Weisz Fanni is nagyon kedves, közvetlen és alázatos, és Gelencsér Tímeát is nagyon inspirálónak találom.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Balogh Eleni, a Miss Balaton győztese: „Elhatároztam, hogy kitartó, alázatos leszek, és az is voltam"

A szépségkirálynő élete sokat változott, mióta 3 hónappal ezelőtt fejére került a korona, nem csak a követőinek száma ugrott meg. Interjúnk.

4 · Nov 27, 2019 02:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments