Tegnap számoltunk be ByeAlex humorizáló Insta-posztjáról, melyben egy lila színű Lamborghini előtt pózol egyik mentoráltjával, Manuellel. A képhez tartozó szövegben az énekes azzal viccelődött, hogy az X-Faktor versenyzője a 2 élő show-val és a Youtube-ra feltöltött videóival annyit keresett, hogy már tudott is magának venni egy autót, ami valójában nem is a fiatal tehetségé volt, hanem Gáspár Lacié. 

A Lamborghini igazi tulajdonosa azonban mit sem tudott mentortársa viccéről, a Velvetet olvasva értesült arról, milyen népszerű az autója az X-faktorosok körében. Gáspár Laci Insta-oldalára posztolt egy print screent a cikkünkből, amit így kommentált:

Ez most mi???

Frissítés!

A pár órával később feltöltött rövid Insta-videójában már Gáspár Laci is viccesen felel. Gratulál Manuelnek az új autójához, megjegyzi, hogy mindkettejük autója lila, majd beül a saját kocsijába, és elhajt. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Laci a mi cikkünkből tudta meg, hogy ByeAlexék a kocsijával viccelődnek

ByeAlex azzal viccelődött, hogy Manuel már most vett egy Lamborghinit – ami valójában Gáspár Lacié volt. „Ez most mi?” – írja ő a poszt láttán.

24 · Nov 27, 2019 10:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments