10 év kihagyás után összeáll a Nicole Scherzinger nevével fémjelzett Pussycat Dolls. A lánybanda az imént említett énekesnőből és 5 táncoslányból állt, akik közül egyikük kivételével (Melody Thornton) mindannyian elkötelezettek az összeborulás mellett. 

The Sun írta meg elsőként, hogy az együttes frontembere, Nicole Scherzinger bejelentette, ismét összeáll a banda. Az énekesnő arról is beszélt, hogy miért oszlottak fel, és milyen sötét titkokat rejt az együttes, pontosabban az ő múltja, amiről sosem beszélt. Az énekesnő ugyanis elmondta, hogy a lánybanda karrierjének csúcsán bulimiával küzdött, amiről még csapattársainak sem beszélt.

Eltitkoltam a világ elől. Rettenetesen szégyelltem. Amikor a saját démonjaiddal és gyengeségeddel harcolsz, az nem valami olyasmi, amit megosztanál a többi emberrel

- nyilatkozta az énekesnő. 

Felbomlásuk előtt megromlott a viszony az énekesnő és a táncosnők között, mivel előbbi elnyomta az utóbbiakat, ám most Nicole Scherzinger azt mondta, reméli, másképp működnek majd a dolgok ezúttal, mivel ők is megváltoztak az utóbbi években. 

Szerintem az a legjobb a csapategységünkben, hogy olyanok vagyunk, mint a nővérek

- mondta Nicole Scherzinger, aki szerint kölcsönösen támogatják és inspirálják egymást.  

Bár korábban voltak közöttük nézeteltérések, mindig tisztelték egymást,  most pedig ismét együtt dolgoznak, új számokat is szeretnének felvenni.