Sok könnyet hullatnak idén a hírességek a Konyhafőnök VIP-ban. Már a műsor promójában is láthattuk, ahogyan Mihalik Enikő és Rubint Réka pityereg, később pedig Vasvári Vivien is elsírta magát. A tegnapi adásban újabb két versenyzőnél tört el a mécses.

A feladat szerint párban kellett dolgozni, ez pedig Görgényi Fruzsina és Róka Adrienne számára volt a legnehezebb. A csapatnak japán ételeket kellett volna készítenie, azonban annyira nem jöttek ki jól, hogy végül nem sikerült megvalósítaniuk azt, amit szerettek volna.

Róka Adrienne utasításai kikészítették a színésznőt, mire veszekedni kezdtek, végül Kabát Péter párja már válaszra sem méltatta Görgényi Fruzsinát.

Amikor az ételt a séfek elé vitték, Róka Adrienne elsírta magát, majd később is folytatta a pityergést, amikor a kulisszák mögött mesélte el, hogyan látja a konyhában történteket.

Szerintem egy iszonyatosan rossz valami, egy fos lett amit ma készítettünk. Nekem ilyen rossz tányérom szerintem még nem volt, mint ez. Olyan szinten nem jöttünk ki jól ott bent... Nem hogy fél szavakból, de még egész szavakból sem értettük meg egymást, és ez nagyon felbaszta az agyamat. Én még így szerintem nem zuhantam össze a verseny alatt. Nagyon rosszul esett ez az egész

– mondta Róka Adrienne.

Az eset kommentálása közben Görgényi Fruzsinánál is eltört a mécses, ő ugyanis azt sérelmezte, hogy csapattársa nem volt hajlandó beszélni vele, így nem érti, miért ő kezdett el sírni a zsűri előtt.