Ezek történtek tegnap óta: Váratlanul otthagyta saját ruhamárkáját Hódi Pamela, ez pedig bár logikus, de fájdalmas döntés volt az életében. Közben Vajna Tímea arról mesélt, hogy a világot jelentette volna, számára, ha Andy Vajnával közös gyerekük születik.  Mindezek mellett, az is kiderült, hogy a Fiesta énekesét, Csordás Tibort nem ismerték fel, ezért jegyet kellett vennie saját koncertjére.

  • Véget ért a MeDoo-val közös munkája.

Valóban igaz a hír, már nem vagyok a csapat tagja, közös megegyezéssel szétváltak az útjaink azokkal az emberekkel, akikkel együtt elindítottuk a márkát. Hónapok óta nem veszek részt a cég működésében, a ruhák tervezésében, nem tartjuk a kapcsolatot, ugyanis mindannyian jobbnak láttuk, ha megszakítjuk az együttműködést

- mondta a Borsnak Hódi Pamela,majd azt is kifejtette, hogy a folyamatos nézeteltérések miatt döntött így.

  • Vajna Tímea a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben járt, ahova egy mosó- és szárítógépet vitt, méghozzá azért, mert megtudta, hogy az ott dolgozóknak haza kell vinni a szennyest. A Blikknek elárulta, hogy a beteg gyerekekkel való találkozás napokig hatással volt rá.

 A szívem szakad meg, amikor egy olyan gyermeket tartok a kezemben, akiről lemondtak a szülei. Nekünk Andyvel a világot jelentette volna, ha babánk születik. Amíg ott voltam a kórház osztályán és a beteg gyerekekkel találkoztam, folyton ő járt a fejemben, bárcsak nekünk is világra jöhetett volna egy gyermekünk

– mondta a lapnak.

  • A Fiesta egykori frontembere, Csordás Tibor a Nyugi! Köztünk marad… című műsorban mesélt Szulák Andreáéknak arról, hogy egyszer saját koncertjére nem akarták beengedni egy félreértés miatt -írta meg a Blikk. Az egyik biztonsági őr nem engedte be, kérte tőle a karszalagot, ami persze nem volt nála. Hiába győzködte, végül nem tudta meggyőzni a biztonsági őrt , így vennie kellett egy jegyet, hogy bemehessen a saját bulijára.