Vajna Tímea eldöntötte, hogy Amerikában kezd új életet. Jelenleg az állampolgárság megszerzésén ügyködik, miközben első konzulensi munkáján dolgozik. Az örökösnő Aspy Tom A pillanat című filmjének reklámkampányában segédkezik. A szóban forgó filmnek pedig minden esélye meg is van a si­kerre, ugyanis a decemberi International Golden Film Awardon három kategóriában is jelölték.

Vajna Tímea a Borsnak mondta el, mennyire közel áll a szívéhez a producerkedés, és hogy szívesen néhai férje nyomdokába lépne, hogy producerként is kipróbálja magát.

Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is

– mondta az örökösnő.