Voksán Virág tavaly született kisfia, Bence már 1 éves, és a 36 éves DJ azt árulta most el a Blikknek, hogy érkezik a kistestvér, akinek a nemét egyelőre nem lehet tudni. Az újabb terhességnek Voksán Virág jelenleg a negyedik hónapjában van, és többek között ezt nyilatkozta most:

Benike tervezett baba volt és mindenképpen szerettünk volna neki testvért, de kicsit több szünetre gondoltunk korábban. Két-három év korkülönbséget terveztünk a babák között, de az élet máshogy hozta.

Voksán Virágot tehát azoknak is érdemes követni az Instagramon, akik a szexi kontentet szeretik, de azoknak is, akik a kismamák életére kíváncsiak, a DJ ugyanis viszonylag sok gyereknevelős témájú posztot jelentet meg. Alább például a pelenka.hu-t, illetve a Bogyó és Babóca könyvsorozatot ajánlja követőinek.

 Voksán Virág nemrég szerepelt Szulák Andrea műsorában is, a Nyugi, köztünk maradban, ahol elmesélte, hogy életében először 14 évesen csókolózott, egy török fiúval egy angliai nyelvtanfolyamon. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Voksán Virág máris terhes a második gyermekével

„Két-három év korkülönbséget terveztünk a babák között, de az élet máshogy hozta” – nyilatkozta a tavaly anyukává vált DJ.

53 · Dec 04, 2019 10:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments