Hódi Pamela Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a Schobert család felkérésére részt vett egy vérvételen, melynek lényege az volt, hogy megnézzék, hogyan reagál a szervezete kettő cukros, és kettő Update kakaós csiga elfogyasztása után. Az eredményekből természetesen az derült ki, hogy az utóbbi sokkal kevésbé dobta meg a híresség vércukorszintjét. 

Nem is ez a felfedezés  lényeg, hanem a kommentelők, akik elég csúnyán nekitámadtak Hódi Pamelának, amiért a pénz miatt összeállt Schobertékkel, több követője negatívan nyilatkozott az Update-termékekről, egyikük pedig azt írta Hódi Pamelának, jobban megválogathatná, kinek adja el magát. 

Pamela ezért nem kapott pénzt tőlünk

- mondta el a Velvetnek Schobert Norbi, aki nem érti miért támadtak barátjára.

Egyébként Hódi sem hagyta válasz nélkül az őt ért kritikákat, és egy új posztban védte meg magát és a Schobertéket. Kijelentette, hogy nem szponzorált tartalomról volt szó, semmit nem kapott azért, mert letesztelte Schobert Norbiék kakaós csigáját. Saját meggyőződéséből mondott igent a fitness család felkérésére, mert ő nagyon szereti a termékeiket, és hisz is bennük, de ez még nem jelenti azt, hogy mindenkinek ugyanúgy kedvelnie kell az Update-ételeket, és másnál is úgy beválnak, mint nála. 

Elkeseredtem, mert azt hiszitek, hogy átvertelek Titeket egy posztommal amivel van aki nem ért egyet! De azért mert 512.000.000- ból én hiszek valamiben és bevált , nem jelenti azt hogy mindenkinek befog

- kezdi Hódi Pamela, de olyan hosszasan írta le véleményét, hogy még egy másik képénél is folytatta. 

A másik szelfijénél azt írja, észrevette, hogy sokan kikövették őt, de ezzel szerinte semmi baj sincs, mivel nem is ismerik őt, és valóban sokkal jobban tették a kikövetői, hogy már nem nézik a képeit, ahelyett, hogy negatív, szitkozódó kommenteket írnának neki. 

Frissítés:

Schobert a Velvetnek elmondta, hogy nem volt megállapodás se Hódival, sem mással.

Ő  is meglepődött, hogy erről posztolt, pénzt pedig nem kapott a megosztott anyagért.

Se ő, se a többi résztvevő nem kapott ezért pénzt. Ráadásul nem is azért hívtuk meg, mert ő a Hódi Pamela, hanem mert jó ismerősök vagyunk, és ő, mint fiatal anyuka volt jelen. Mindenki önkéntes volt. Egyébként mindenkinek joga van azt gondol amit akar, senkit nem akarok befolyásolni, csak azt szeretném, hogy tisztán lássanak az emberek

- mondta el lapunknak Schobert az üggyel kapcsolatos álláspontját.