Annak idején mi is beszámoltunk róla, hogy Pataki Zita többször is sikertelenül próbálkozott, hogy lombikprogrammal szülessen gyereke. Miután a legutolsó beültetés sem sikerült, a tévés elhatározta, hogy vlogot indít párjával, hogy segítsen a hasonló helyzetben lévő pároknak. Ezért a kezdeményezésért került a Szuper WMN közéleti díjának jelöltjei közé. A díjátadón Steiner Kristóf, műsorvezetőnek mesélt arról az időről, amíg még mindenhogyan próbálkozott, hogy gyereke lehessen. 

Hiszek abban, hogy nemcsak a nyugati orvoslás létezik, hanem hit, abban való bizalom, hogy olyan energiákat kaphatok máshol, amit egy intézménytől nem tudok megkapni

- válaszolta Steiner Kristófnak, aki azt kérdezte tőle, csalódott-e bármikor az orvostudományban. De azt is elmondta, hogy sosem hibáztatott egyetlen orvost sem, bízik a tudásukban.

Ezután arról is beszélt, hogy a reménykedés miatt nagyon sok mindent kipróbált, például táltost hívott az otthonába, míg férje nem volt otthon. 

A hit és a bizalom néha rávisz olyan útra, amin lehet, hogy kérdések vannak. Mekkora erő van egy akupunktúrában, egy talpmasszázsban, egy természetgyógyászban? Vagy amikor egy táltos hívtam a házamba, akkor ugyan Attila elment otthonról, de tiszteletben tartotta, hogy ezt szeretném, mert hátha ez segít

- mondta Pataki Zita.