Hiába a hideg, a hazai celebek úgy szórják le magukról a ruhákat, mintha a globális felmelegedés legalább a Fülöp-szigetekké változtatta volna pici országunkat. A címben is említett Baukó minden napra dob egy fehérneműs képet rajongóinak, Dér Heni egy szál fehérneműben pózol a csöppet giccses naplementében. Bódi Sylvi pedig szemlélteti, hogy a szörfözés milyen jót tesz a különböző izomcsoportoknak, de legfőképpen a farizmoknak.

  • Baukó az utóbbi időben elkényezteti rajongóit, szinte minden nap, december kezdete óta dob egy szexi képet, amiben vagy roppant feszülős edzőruhában, vagy laza fekete fehérneműben mutatja meg hibátlan alakját.

 Dér Heni a Nánási Pállal készült sorozatából mazsolázgatott. A fotó magáért beszél, pillanatok alatt több, mint 20 ezer likeot kapott.

  •  Végül, de nem utoljára, egy fotósorozat a szörfölgető Bódiról. Fentebb már fejtegettük, hogy a hullámlovaglás jót tesz a testnek. Íme a bizonyíték:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sokan kérdeztétek, hogy hogyan telik itt egy napom és milyen a szállásom. Kedvesek vagytok, hogy érdeklödtök. ❤️ Mesélek róla egy kicsit. Egyszerű, puritán körülmények között élek gyakorlatilag a dzsungel közepén egy olyan bungallóban aminek nincsenek falai csak teteje. (Ha a 2.képbe belezummoltok, akkor ott a pocimnál láttok egy kis bungallót. Na, ott lakom. Kint van a lepedöm is. ☺️) Világítás jelenleg nincsen a bungallóban - az elektromos hálózat kialakításához még várják a villanyszerelő önkénteseket, de vízem van, mert az esővizet összegyűjtik, így hidegvízzel tudok zuhanyozni. ☔️🚿Körülöttem a természet és az élővilág. Napfelkeltekor ébredek madárcsicsergésre 🐧🌅, s kezdem a napomat a japán edzőgyakorlataimmal, majd ellenőrzöm Jessica reggeli készítését a konyhában. 🍽🥪 Utána elmegyek szemetet szedni. Délelőtt átbeszéljük Jessicával, hogy mi lesz az aznapi ebéd, majd amikor eljött az ideje, akkor együtt elkészítjük azt. 🥗🥘 Ebéd után csendespihenő, majd újabb ételeket tanítok meg Jessicának. Időjárás függő, de igyekszem minden nap szörfözni is egy kicsit. Az itt a hullámok mellett azért is nagy élmény, mert nagyon sok teknős van ezen a környéken. 🐢 Nincs olyan alkalom, hogy ne "futnék" velük össze a hullámok lovagolása közben. 🌊🏄🏻‍♀️🐢 Irtó cukik! 😍 Korán fekszem, a tenger morajlására, a hullámok és a dzsungel hangjaira alszom el. Tudom, hogy sokan nem vállalnák be ezt a komfort mentes életet, de én nagyon jól érzem benne magam. 😊 Szeretnétek, hogy megmutassam a bungallómat is? @surf_lounge @cliff_swimwear @greenbush_sunscreen #IslandLife #Philippines #Happiness #SimpleLife #FülöpszigetekiÖnkénteskedés #Surf #SurferGirl #Nature #SylviBodi #Waves #Longboarding

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,