Valószínűleg nem volt még olyan tévés vetélkedő Magyarországon, amivel kapcsolatban ne vetette volna fel legalább egyvalaki, hogy biztosan bunda az egész, és természetesen az idei X-faktorral kapcsolatosan is tudni vélik egyesek, hogy már előre megvan, hogy Zdroba Patrik fog győzni. ByeAlex, a tehetségkutató idén legsikeresebb mentora a következő poszttal reagált a pletykákra a Facebookon.

Ön szerint bunda az X-faktor?

Azok számára, akik nem követik a műsort: a fenti posztban említett Anti bácsi már rég kiesett. ByeAlex egyébként közben klipet is forgat, az alábbi fotót osztotta meg a forgatásról: egy pisztollyal pózol a karácsonyfa alatt.

Frissítés!

És ha már Zdroba Patriknál tartunk, az alábbi videóban (köszi, Blikk!) a 15. perc után a műsorvezető felteszi azt a nem túl diszkrét kérdést az X-faktor énekesnének (előrebocsátva, hogy azért teszi ezt, mert milyen sokan kíváncsiak a válaszra), hogy meleg-e. Zdroba Patrik erre azt mondja, hogy nem – nők nevelték fel, ezért vannak lányos tulajdonságai. Hozzáteszi még, hogy a szőke lányokat szereti a legjobban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
ByeAlex beszólt az X-faktorral kapcsolatban bundagyanút emlegetőknek

Íme a mentor válasza azoknak, akik szerint már le van zsírozva Zdroba Patrik győzelme. Plusz ByeAlex pisztollyal ül a karifa alatt, plusz Zdroba Patrik nem meleg.

5650 · Dec 11, 2019 12:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments