Néhány napja írtuk meg, milyen rendhagyó körülmények között él Bódi Sylvi a Fülöp-szigeteken. A Storynak további részleteket árult el arról, mit keres a csodálatos helyen.

Kinőttem már abból, hogy csak szép legyek, szeretnék hasznos is lenni, és a magam módján egy kicsit szebbé és jobbá tenni a világunkat

- mondta Bódi Sylvi, aki jelenleg önkéntes alapon tisztítja az óceánt és teszi szebbé és környezettudatosabbá a Fülöp-szigeteket. 

A hírességet nemcsak a környezettudatosság, hanem az egészséges táplálkozás is érdekli, régóta képzi is magát ezen a területen, online kurzusokat végzett el. Habár igaz, mint mondja, rendes munkája nincs, amire nem túl büszke.

Sajnos, rendes szakmám nincs, amit kicsit szégyellek is

- vallotta be Bódi Sylvi a Storynak. 

Na de akkor miből él meg?

A modell ezt is elárulta:

A modellkedéssel megalapoztam egy kis egzisztenciát, és amikor itthon vagyok, továbbra is modellkedem. Egyébként meg szponzorált szörfös vagyok, számtalan szörfös szállodával, üdülőhellyel vagyok kapcsolatban, akiknek például a szállásért cserébe promóciós tevékenységet vállalok

- mondta, majd hozzátette, Magyarországon sokkal többe kerül az élet, mint néhány helyen külföldön. Ő szerencsésen megtalálja azokat a helyeket, ahol olcsón lehet vásárolni, így gazdaságosan megél vakációi alatt.