DSC8904

Tóth Gabi beszélgetett és zenét hallgatott szülés közben

2019.12.12. 08:17 Módosítva: 2019.12.12. 08:22

Arról már múlthéten beszámoltunk, hogy megszült Tóth Gabi. A szülés után az énekesnő elsőként a Storynak adott interjút, egyenesen a kórházból. A kislánya 3150 grammal és 54 centivel jött a világra, szülei a Hannaróza nevet adták neki. 

A szülés alatt férje, Krausz Gábor is végig bent volt a műtőben, aki végig szóval tartotta feleségét a szülés alatt, valamint fülhallgatót dugott a fülébe, hogy zenét hallgasson az énekesnő, míg világra hozza első gyermekét. 

Császárral szültünk. (...) Álltam a fejénél, ő semmit sem érzett, nem fájt semmije, műtét közben beszélgetett az orvossal, velem, majd betettem egy fülhallgatót a fülébe, és zenét hallgatott. Minden flottul és gyorsan ment. Maga a műtét nem tartott tovább 20 percnél

- nyilatkozta az apuka a Stoynak. 

Tóth Gabi hazaküldette szüleivel kislánya zokniját, hogy az otthon várakozó kutyák a baba illata révén már úgy elkezdjenek ismerkedni az új jövevénnyel, hogy ő még otthon sincs. Az énekesnő azért tett így, hogy a háziállatok már most megszokják Hannarózát, és ne legyenek féltékenyek rá. 

Tóth Gabi nagyon hálás a férjének, aki végig mellette volt élete legfontosabb 9 hónapjában. 

Folyamatosan azt sugallta, hogy mi ketten, együtt erősek vagyunk, együtt minden kibírunk és megoldunk, nincs félnivalóm, mert mindenben számíthatok rá

- nyilatkozta Tóth Gabi a Storynak.