Az utóbbi időben sok szó esett Rogán Cecília válásáról és az ezzel járó változásokról, illetve arról is, hogy egy nő miként válik a férjénél is sikeresebb, vagy ismertebb emberré. A hazai celeb-körökben ismert példa például Sarka Kata, aki ugyan igyekszik távol maradni a bulvárismertségtől, mégis az utóbbi időben sokkal többet hallani az ő sikereiről - akár Rogán Cecilíával közös munkáiról - mint egykori férje, Hajdú Péter szárnyalásáról. Hasonló a helyzet Hódi Pamela vagy Vasvári Vivien esetében is. Mindketten férjeikkel közösen, vagy férjeik által váltak ismertté, később azonban válásuk után is megőrizték sikerüket, sőt kissé talán túl is léptek ismert párjaikon. Ebből kiindulva körbenéztünk az univerzumban, hogy mely

világsztárok, hollywoodi hírességek  váltak ismertté sztárfeleségként, vagy férjükkel együtt, majd a válás után önmagukban akár sikeresebbé, gazdagabbá vagy keresettebbé a nemzetközi sztárpiacon.

Jennifer Aniston

 Két ismert férjet is elfogyasztott már korábban, de Brad Pitt-től, majd Justin Theroux-tól is okosabbnak látta elváln. Igaz, Pitt nem vesztett népszerűségéből semmit, Theroux pedig mindig is visszafogottabb volt a karrierjében, mint egykori neje, az tény, hogy Aniston újabb reneszánszát éli. Címlapok, műsorok, filmek tömkelege jellemzi mostanában az életét. A Jóbarátok egykori szereplője az elképesztően jól konstruált ön-PR-en túl remek érzékkel választja ki, hogy milyen projektekbe fog, soha nem hagyja el komfortzónáját, ráadásul remekül lovagolja meg az épp aktuális szingliséget éltető hullámokat.

Pénzügyileg is a csúcson jár, legúajbb sorozatával a  The Morning Show-val évadonként 20 millió dollár zsebel be, 2018-ban pedig 19,5 milliót tudhatott biztos bevételkén a számláján. 

Heidi Klum

Klum ugyan már újra férjnél van, de 14 évvel fiatalabb férje messze elmarad tőle ismertségben. Korábbi férje, Seal pedig az utóbbi időben igazán nem mondható sikeresnek, sőt leginkább volt felesége miatt kerül a címlapokra. Legutóbb például azt állította, hogy a német modell nem tesz eleget a kötelezettségeknek, amelyeket vállalt a házasságuk felbontásakor, ugyanis szerinte nem biztosítja a gyerekek láthatási idejét. Tíz évig alkottak egy párt, és három közös gyermekük született. Viszonyuk egyébként fokról-fokra mérgesedett el. A modellt  mindez nem befolyásolja, boldog és sikeresebb, mint valaha. 

Az elmúlt évben 6 milliárd forintnak megfelelő dollárt zsebelt be,

a különböző modell és tévés munkák mellett a reklámbevételek hízlalják a pénztárcáját. Egy darabig a Lidl reklám-nagykövete volt, és számos smink márkának kölcsönözte az arcát.

kim kardashian

Az Instagram széles fenekű múzsája már harmadik férje mellett éli luxusban tocsogó életét. Férjei tulajdonképpen sohasem befolyásolták sikereit, leginkább jól jöttek biodíszletként a Kardashian-klán valóságshowjában. Testvéreivel alapítottak egy divatcéget, ami azóta is remekül muzsikál, az egyéb, médiából csordogáló bevételeiről nem is beszélve. Először Damon Thomas  zeneszerzővel bútorozott össze, majd 2011. augusztusában a realityjük keretében kötött házasságot Kris Humphries kosárlabda-játékossal, aki ellen 72 napi házasság után válópert nyújtott be.

Manapság  Kanye West  felesége, de ha ne adja ég, megunná rapper férje vallási őrületét, és olyan szeretettel válna el tőle, hogy egy centet se kér, nos, akkor sem kellene kiárusítania Gucciktól roskadozó gardróbját. 

Ha csak legújabb alakformálóját vesszük alapul, 4 millió dollár bevételt hozott neki a konyhára.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We are live on skims.com for our @skims shapewear restock!!

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Sharon Osbourne

Ozzy „metálisten” Osbourne, azt nyilatkozta korábban, hogy nem igazán vágja a 80-as éveket. Ahogy az utóbbi időkben él úgy fest, a mindennapokat is tűnő ábrándként kezeli, nem úgy felesége, aki igazán a családi valóságshowjuk, az  Osbourne's révén vált ismertté. A rocker egykori menedzsere, majd felesége odafigyel a részletekre és sikeresen építette fel saját karrierjét. Szerepelt az amerikai X-Faktorban, volt saját talkshowja és még sorolhatnánk. Mindemellett roppant öntudatosan őrzi a családi brandet, korábban például  perrel fenyegette meg a Jenner lányokat, mivel azok férje fotóit tették új kollekciójukra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday My Darling!

Sharon Osbourne (@sharonosbourne) által megosztott bejegyzés,