Timothée Chalamet-ről és barátnőjéről elég mémgyanús képet lőttek egy meccsen

2019.12.13. 08:54 Módosítva: 2019.12.13. 08:54

Szerdán Timothée Chalamet, a Szólíts a neveden 23 éves, nemrég megint Magyarországon járt sztárja kedden ellátogatott a Paris Saint-Germain és a Galatasaray nevű labdarúgócsapatok közötti megrendezett meccsre Párizsban. Ment vele egy, a fotósok által be nem azonosított személy, akire olyan értelemben mondjuk, hogy a színész barátnője, hogy nyilvánvalóan legalább baráti viszony van köztük és az illető egy nő. És készült kettejükről egy olyan közös fotó, amin elég viccesen nagy a kontraszt a két arckifejezés között.

Timothée Chalamet nagyon élvezi a meccset, a mellette látható nő viszont lélekben mintha valahol nagyon messze járna.
Timothée Chalamet nagyon élvezi a meccset, a mellette látható nő viszont lélekben mintha valahol nagyon messze járna.
Fotó: Cyril Moreau / Bestimage / Northfoto

Az embernek az juthat az eszébe a képről, hogy nyilván szerencsétlen csajt nem érdekli a labdarúgás, esetleg csak Chalamet kedvéért ment ki a meccsre, de azért a tényekhez hozzá tartozik, hogy nem így ülték végig ők ketten a mérkőzést, készültek másmilyen képek is, csak azok kevésbé viccesek. Íme egy példa.

De a fenti kép mindenesetre mémesítésre kiválóan alkalmas. Én például még nem sokszor csináltam mémet életemben, de még számomra is nyilvánvaló, hogy kezdőknek kifejezetten jó alapanyag ez a szárnypróbálgatáshoz. Szerény művemet alább lehet megtekintheti – nem sértődünk meg, ha ön csinál egy jobbat és beküldi nekünk vagy posztolja a Facebookunkra!

Igen, mi még a mémekben is magázódunk!
Igen, mi még a mémekben is magázódunk!
Fotó: Cyril Moreau / Bestimage / Northfoto / Velvet

Frissítés!

Olvasóinknak jobb szeme van, mint a fotósoknak: a képen szereplő nő Florence Pugh, akivel Chalamet együtt játszik legújabb filmjében, a Kisasszonyokban.