Szerdán Timothée Chalamet, a Szólíts a neveden 23 éves, nemrég megint Magyarországon járt sztárja kedden ellátogatott a Paris Saint-Germain és a Galatasaray nevű labdarúgócsapatok közötti megrendezett meccsre Párizsban. Ment vele egy, a fotósok által be nem azonosított személy, akire olyan értelemben mondjuk, hogy a színész barátnője, hogy nyilvánvalóan legalább baráti viszony van köztük és az illető egy nő. És készült kettejükről egy olyan közös fotó, amin elég viccesen nagy a kontraszt a két arckifejezés között.

Az embernek az juthat az eszébe a képről, hogy nyilván szerencsétlen csajt nem érdekli a labdarúgás, esetleg csak Chalamet kedvéért ment ki a meccsre, de azért a tényekhez hozzá tartozik, hogy nem így ülték végig ők ketten a mérkőzést, készültek másmilyen képek is, csak azok kevésbé viccesek. Íme egy példa.

De a fenti kép mindenesetre mémesítésre kiválóan alkalmas. Én például még nem sokszor csináltam mémet életemben, de még számomra is nyilvánvaló, hogy kezdőknek kifejezetten jó alapanyag ez a szárnypróbálgatáshoz. Szerény művemet alább lehet megtekintheti – nem sértődünk meg, ha ön csinál egy jobbat és beküldi nekünk vagy posztolja a Facebookunkra!

Frissítés!

Olvasóinknak jobb szeme van, mint a fotósoknak: a képen szereplő nő Florence Pugh, akivel Chalamet együtt játszik legújabb filmjében, a Kisasszonyokban.