Tegnap ért véget Mariah Carey All I Want for Christmas turnéja a New York-i Madison Square Gardenban. Ahogy azt a show címéből kitalálhatta, Mariah Carey még mindig a 25 évvel ezelőtt, 1994-ben megjelent karácsonyi slágerével villog és gyűjti össze a karácsonyi ajándékokra valót. 

A 10 koncertből álló miniturné 5 állomása Washingtonban volt, a maradék 5 Amerika keleti partját fedte le. Az előadások alatt az énekesnő többször is átöltözött, hol muriló angyalkaként, hol pedig katonaasszony/cirkuszi porondmesterként énekelt közönségének.  Amély dekoltázs természetesen egyik szettjéről sem hiányzott. 

A karácsonyi koncertkörútnak van jogosultsága, ugyanis az All I Want For Christmas Is You évről évre töretlen sikernek örvend a karácsony előtti hetekben, most éppen 3. helyen áll a Billboard Hot 100-as listáján. 

A Madison Gardenben készült videó nézésekor nekünk valahogyan úgy hangzik, a dal csúcspontjánál, a magas hangok kiéneklésénél az énekesnő inkább a playbackre bízza a munkát, persze lehet, hogy csak nekünk van botfülünk.