Újra áll a bál Majka és Puzsér között a rapper sikertelen műsora miatt

2019.12.17. 09:21 Módosítva: 2019.12.17. 14:09

A szürreális decemberi tavasz jegyében a celebek is kirügyeztek, izgalmasabbnál-érdekesebb történetekkel van tele a bulvársajtó:

Majka és Puzsér újra egymásnak mentek, míg Pintér Tibor eddigi legnagyobb szerelmi csalódásáról értekezett, arról nem is beszélve, hogy Bódi Sylvi hasznos akar lenni immár, nem pedig szép. Geszti Péter pedig egy beszélgetés során arról vallott, hogy első válása után félt, soha nem fog már családi életet élni. Mindeközben Kulka János is bejelentette: nem vállal többé közéleti szerepet.

  • Puzsér Róbert ismét páros lábbal szállt Majkába, méghozzá a rapper-műsorvezető Nyomd a gombot, tesó! című műsorát támadta, kritikán aluli (elnézést) stílusban – írta meg a Blikk.

Üdítő adalék, hogy Majka papa saját fejlesztésű vetélkedője is a földbe állt, hiába verte nyálát az ózdi hős, hogy majd megújítja vele a televíziózást Magyarországon

 – írta Puzsér a Hírklikk.hu-n.

Majka nem hagyta annyiban a dolgot, legalábbis Puzsér szerint így reagált:

Most komolyan! Ki alkalmazza Puzsért? Ki a faszom ad pénzt azért, hogy megnézze vagy elolvassa ezt a nyilvánvaló bolondot? (…) Egyedül az ő részéről értem ezt az egészet. Szegénykémnek valamit kell csinálnia, hogy legyen pénze Xanaxra

- Puzsér állítja Majka veréssel is megfenyegette őt. 

  • Pintér Tibor a Micsoda Nők!  című műsorban mesélt arról, hogy még a második házassága idején beleszeretett egyik fiatal tanítványába.

 Három évvel ezelőtt beleszerettem a saját kis növendékembe. Nem fogok sosem nevet mondani, aki tudja, az úgyis akarja. Marha nagy szerelem volt, de neki is volt párja, nekem is volt feleségem, és abban bíztam, hogy ez marha jó lesz. És, amikor kiderült, a kislány megijedt, és nem jött velem, két szék közül a pad alá estem 

 – fejtette ki romantikus elképzeléseit a Lovas színház igazgatója.

  • Bódi Sylvi egyre több életbölcsességet ad át Insta-posztjaiban. Legújabb megosztott képe mellett kifejtette, ő már kinőtt abból, hogy szimplán csak szép legyen.

Más magánrepülőn és luxusszálloda medencéjénél pózol, nekem a szörfdeszkám is megteszi. Remélem, ők is olyan boldogok, mint én ezen a kis világvégi szigeten. Semmi pénzért nem cserélnék velük helyet. Arról nem beszélve, hogy kinőttem már abból, hogy csak szép legyek, szeretnék hasznos is lenni, s a magam módján egy kicsit szebbé és jobbá tenni a világunkat. Szeretek utazni és felfedezni a világot, s ha közben segíthetek és valami hasznosat is tehetek, az igazán boldoggá tesz

 – írta egyik posztjában az egykori Playmate.

  • Geszti Péter őszintén beszélt a magánéletéről. A 24.hu szúrta ki, hogy a című műsorban mesélt arról, nem hitt abban, hogy a válása után is lesz még családias élete. 

Az első házasságom után nem készültem arra, hogy nekem családi keretek között fog folyni az életem. Az foglalkoztatott szokás szerint, hogy na, mit kéne összerakni, mit kéne megírni, előrakni, színpadra vinni, ilyenek. Az ilyen típusú pasik nagyon könnyen egyedül maradnak, vagy ilyen típusú nők is természetesen, aki csak magával van elfoglalva, az lehet nagyon sikeres, nagyon híres, de nem biztos, hogy boldog lesz, főleg öreg korára. Nagyon nehéz egyedül maradni szerintem

– mondta el Geszti.

  • Kulka János először vállalt nyilvános szereplést betegsége óta, és kapott is az alkalmon, hogy elmondja, nem vágyik vissza a színpadra, megunta az ezzel járó folyamatos hajtást - írja a Blikk.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Újra áll a bál Majka és Puzsér között a rapper sikertelen műsora miatt

Hírösszefoglalónkban helyet kapott Majka és Puzsér újabb balhéja, Pintér Tibor, valamint Bódi Sylvi, Geszti Péter és Kulka János is.

0 · Dec 17, 2019 09:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments