A ma megjelent Story Magazin kétoldalas interjút tartalmaz L.L. Juniorral, aki a lap kedvéért újra elmeséli kisfia halálának történetét. Dávidkát három és fél hónappal ezelőtt ütötte el egy autó, és a rapper azt mondja vele kapcsolatban, hogy idén

Dávidkánk már angyalként karácsonyozik.

A gyásszal küzdő édesapa a tragédia napján Hajdú-Bihar megyében koncertezett, itt tudta meg, hogy kisfiát elütötte egy autó, rögtön vissza is indult Budapestre. Ezzel a nappal kapcsolatban többek között ezt mondja:

Este édesanyámnál gyűlt össze a család, jöttek a barátok is. A Hit Gyülekezetétől Németh Sándor azzal nyugtatott, hogy Dávid már a mennyországban van, jobb ott neki... Ez bizonyosan így van, mert a pici fiam túl szép és túl tiszta volt erre a világra.

L.L. Junior nem az egyetlen magyar híresség, aki kapcsolatba kerül a Németh Sándor által vezetett közösséggel. Most ősszel Aurelio Caversaccio említette, hogy csatlakozik a Hit Gyülekezetéhez. Ő szintén bajban volt, amikor a közösség lelkészével kapcsolatba került, igaz, nem gyászolt, hanem büntetőügybe keveredett. A lelkipásztor a következőt nyilatkozta a Való Világból ismert hírességről:

Pár hónappal ezelőtt ismerkedtünk meg. Láttam rajta, hogy segítségre szorul. Hamarosan belép a gyülekezetünkbe. Rendszeresen imádkozunk érte, és Aurelio is keresi az Urat.

Egy harmadik magyar hírességről is tudunk, aki pár évvel ezelőtt szintén akkor került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével, amikor elindult a lejtőn. Gesztesi Károly alkoholproblémával küzdött, de azt mondja, ennek a közösségnek köszönheti, hogy vissza tudott kapaszkodni.

Németh Sándor úgy mondja a Bibliából a történeteket, hogy azt megértsem. Van, hogy csak a háttérből hallgatom, de van, hogy előrébb húzódok, mert jólesik ezeknek az embereknek a társaságában beszélgetni, majd a végén megenni közösen egy szelet rántotthúst

– nyilatkozta Gesztesi Károly 2016-ban a Hit Gyülekezetéről.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
L.L. Junior is kapcsolatba került a Hit Gyülekezetével

A kisfiát gyászoló L.L. Juniort maga Németh Sándor is próbálta nyugtatni, és íme még két magyar celeb, akik kapcsolatba kerültek a Hit Gyülekezetével.

1194 · Dec 18, 2019 11:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments