Valószínűleg most már szívesen teljesítené közmunkabüntetését Csodó Lóránd a ValóVilág powered by Big Brother 8. évadának szereplője, de erre már nincs lehetősége.A Blikkinformációi szerint jogerősen 51 nap fogházban végrehajtandó szabadságvesztést szabtak ki rá, amelyet jövő februárban kell megkezdenie.

Ugyancsak a Blikk írta meg korábban, hogy VV Lóri 2016 áprilisában egy verekedésbe keveredett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott az őt megtámadó férfinek.. Büntetésként 240 óra közérdekű munkát kapott, amelyet 2019 végéig kellett volna ledolgoznia, azonban ezt nem tette meg.

Azt hittem, sokkot kapok, amikor megláttam a papírt. Már nincs mit tenni, jogerős az ítélet, szóval be kell vonulnom. Amikor megkaptam a büntetést, azt gondoltam, ez nem igazságos. Nem tettem semmi rosszat akkor, csak megvédtem magam, mégis engem ítéltek el. Egyszerűen nem értettem az egészet, és nem akartam úgy kétszáznegyven órát dolgozni, hogy nem csináltam semmi rossza. (...) Igaz, hogy félbehagytam a munkát, mert annyi minden történt, de néhány hónapja újra szerettem volna folytatni, mert beláttam, hogy nincs más megoldás. Akkor már azt mondták, hogy felesleges, mert úgysem tudom ledolgozni év végéig. Majd pár napja megküldték ezt a határozatot, ami ellen nem lehet fellebbezni.

– mondta el a lapnak Csodó, aki az előírtból csak 39 órát dolgozott le.