Akkor derült ki, hogy Pásztor Erzsi beteg volt, amikor a Szomszédok folytatása kapcsán kérdezték őt, most viszont már azt is tudni, mi is volt a baja. A színésznőnek komoly műtétje volt, írja a Blikk. A híresség egy gombostűnyi foltot vett észre az orrán, amivel kezdetben nem is akart foglalkozni, azt hitte, csak egy csípés lehet. Végül mégis elment az orvoshoz, ahol kiderült, nagy a baj. 

Az orvos közölte vele, hogy le kell műteni róla a kinövést, mely akkora már körömnyi méretű volt. A műtét után Pásztor Erzsi kerülte az embereket, nem akarta, hogy sajnálják vagy betegségéről kérdezzék, most már azonban nyilatkozott.  Mint elmondta, az ilyen kinövések ritkán jóindulatúak. 

Az orvosom azt mondta, az ilyen kinövés ritkán jóindulatú, úgyhogy jó eséllyel ez rosszindulatú volt. Ha így is volt, nem akarom tudni. Nyugodtan szeretném tölteni a karácsonyt, nem akarok idegeskedni!

- nyilatkozta a Blikknek a színésznő, aki a keresztlányával tölti az ünnepeket, mivel lánya és unokája is külföldön vannak.