Alig pár nap maradt karácsonyig. A hírességek egyre több karácsonyfás, sürgős-forgós poszttal tesznek rá egy lapáttal az ünnepi hangulatra. Természetesen van, aki a hagyományos ünnepi megosztásokat is megspékeli némi szexizéssel. Legfrissebb gyűjtésünkben ezekből mazsolázgattunk. Ünnepi csokrunkban feltűnik például Vajna Tímea egy karácsonyi buliról, de ÉNB Karola is bedobott egy aligruhás képet a dermesztő téli tájban.

Kezdjük a sort Vajna Tímeával, aki, ha minden igaz, Arnold Schwarzenegger karácsonyi partiján pózolgatott barátnőjével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@henriettnovak 🌲🦌😺 2017 vs. 2019 #xmasparty

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Utána rögtön Kylie Jenner, aki nem a fa alatt pihenget, hanem a behavazott erdőben mutatta meg magát egy elképesztően fehér és testhezálló együttesben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Icy #kyliejenner

KIM K x KYLIE (@kimkxkylie) által megosztott bejegyzés,

ÉNB Karola, azaz Nagyváradi Nelli feltehetőleg síelni ment, posztja alapján egy mozgalmas nap után jó ötletnek tűnt, hogy némi vetkőzést eszközöljön a behavazott teraszon.

 Végül, de koránt sem utolsó sorban Mini Tinah, aki egy feltörekvő Glamour-modell, elsősorban fenékhangsúlyos képeivel tarol. Egyik új posztjában is a hátsóra helyezte a hangsúlyt másik két barátnőjével együtt. A képen nem mellesleg szerepel egy karácsonyfa is.