Itt a vasárnap, itt a heti trend! Ezúttal a hét legfontosabb filmjének, a Star Wars: Skywalker kora című filmnek két bemutatójának fotóanyagába nézünk be, hogy megfigyeljük, hogyan rittyent ki egy ilyen mozitörténelmi eseményre a film három női szereplője. Melyik öltözék illik a legjobban ehhez a kivételes alkalomhoz? A választ nem mi fogjuk megadni, hanem ön (legalábbis reménykedünk benne): legalul már megy a szavazás, tegye hozzá a véleményét ön is!

Daisy Ridley, Los Angeles

December 16-án, hétfőn volt a Skywalker-dinasztia történetét lezáró Csillagok háborúja-film premierje Los Angelesben. A Reyt alakító Daisy Ridley erre az alkalomra Hollywood hőskorát idéző szettben jelent meg, mint a filmek egyik főszereplője: egy borzasztó látványos, vörös estélyiben volt, olyan elegánsra behullámosított hajjal, hogy azt a '30-as évek bármelyik sztárja is megirigyelte volna! Ha többet szeretne látni, klikkeljen a képre, mert  a fotóösszeállításban mindenkit több szögből is mutatunk!

Keri Russell, Los Angeles

Keri Russell a legújabb filmben egy bűnözőt alakít, Zorii Blisst, Poe Dameron régi ismerősét – a vörösszőnyegen azonban mintha egy szexi háztartásbeli figuráját hozná, aki felvette a legmenőbb ruciját a hétfő bulira. Valószínűleg a megcsinálatlan hatást keltő frizura az, amitől kicsit kevésbé dívás-filmsztáros ez a szett, mindenesetre a pöttyös, gigamasnis miniruha valami elképesztően jópofa.

Naomi Ackie, Los Angeles

Van egy sorozat, aminek az a címe, hogy The End of the Fucking World, sok-sok okból nagyon ajánlom mindenkinek a megtekintését. A sok ok közül az egyik az, hogy a Naomi Ackie valami zseniális alakítást nyújt a második évadban: elég nagy meglepetés volt nekem, hogy a 27 éves, brit színésznő Jannah szerepében most meg a Csillagok háborújában bukkan fel. A Los Angeles-i premieren Ackie egy palásttal kiegészített, aszimmetrikus felsőrésszel ellátott, fehér estélyiben vett részt.

Daisy Ridley, London

Szerdán tartottak egy második premiert Londonban, természetesen itt is részt vett a fenti három színésznő, nézzük őket végig még egyszer ugyanebben a sorrendben, kezdve Daisy Ridley-vel! A szintén 27 éves, szintén brit színésznő ezúttal vörös helyett éjkékben van, és az estélyi geometrikus formái a sci-fik világát idézik. A haja szigorúan össze van fésülve, hófehér bőrével erős kontrasztot ad a vörös rúzs.

Keri Russell, London

Nézzük megint Keri Russellt, aki a változatosság kedvéért se nem 27 éves (hanem 43), se nem brit (hanem amerikai). Neki vagy már karácsonyi szabin van a fodrásza, vagy a védjegyének tartja ezeket a zilált frizurákat, mindenesetre érdemes összehasonlítani a haját a másik két színésznő sérójával. A nyakékéhez kell egy kis humorérzék, de nekem pl. nagyon tetszik, és ez a komplikált lebernyegekből álló ruha is szuper, én még akar valami élénk(ebb) színben is el tudnám képzelni, mert nekem soha semmi nem elég.

Naomi Ackie, London

Melyik szett a legjobb ön szerint?

És a végére jöjjön egy olyan, fekete estélyi, amit mintha direkt egy sci-fi-premierre terveztek volna. Naomi Ackie a londoni premierre egy olyan szettet választott, aminek a leglátványosabb eleme egy olyan, V alakú mellényszerűség, ami önmagában feljogosítja viselőjét űrhajóvezetésre. Ezt Ackie egy olyan szoknyával egészítette ki, ami mintha a sötét űrt és annak csillagait ábrázolná, szóval tényleg már csak egy lézerkard hiányzik a kezéből. Extrahosszú lófarkat visel ehhez az estélyihez – önnek hogy tetszik? Ha van véleménye, ne tartsa benn, hanem fejezze ki egy szavazat formájában! Ön szerint ki volt a legjobb, melyik eseményen?