Ha sikerült lábon kihordani a bejglimérgezést, és még van kedve olvasással tölteni 2019 utolsó napjait, mi megkönnyítjük a dolgát. Összegeztük a magyar bulvár eseményeit: Vajna Tímea a Terminátorral karácsonyozott, míg Zimány Linda balesetet szenvedett, Szabó Kimmel Tamásnak pedig az egyik bulvárlappal gyűlt meg a baja.

  • Vajna Tímea a karácsonyt Arnold Schwarzeneggerrel töltötte, aki nagyon jó viszonyt ápolt Andy Vajnáva és a filmmogul halálát után sem hagyta magára barátja özvegyét.

Arnolddal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. (…) Mondhatom, hogy jó baráti viszonyt ápolunk. (…) Nagyon sokat jelent nekem, hogy most is gondolt rám, és mindig számíthatok rá a nehéz pillanatokban is

– vallotta be a Blikknek Vajna Tímea. A terminátorral töltött ünnepekről a Borsnak is értekezett, elárulta, hogy Schwarzenegger személyesen hívta meg őt.

Kicsit olyan nekem, mintha a »jó tündér keresztapám« lenne

– mondta a lapnak Vajna.

  • Zimány Linda egy figyelmetlen taxisnak köszönhetően szenvedett balesetet egy karácsonyi esemény után.

Hálás vagyok a Jóistennek, hogy itt lehetek

– mesélte Zimány a Fem3Café utolsó adásában mesélte el a kellemetlen történetet. Ugyan nagy bak nem történt, de a műsorvezetőnő azóta is komoly fájdalmaktól szenved.

  • Szabó Kimmel Tamás berágott az egyik napilapra. Azon túl, hogy úgy szerepeltették egy hirdetésben, hogy valójában semmi köze nem volt a dologhoz, ráadásul a nevét is rosszul írták le. A színész negatív véleményének kifejtése mellett arra ösztönözte olvasóit, hogy inkább Örkényt és Radnótit olvassanak az emberek a bulvárszemét helyett.