Kissé komolyan vette az élet Zac Efron új műsorának címét. Novemberben jelentették be, hogy a színész főszereplésével túlélőshow-t indítanak, ahol Efron csupán egy alapfelszerelést és egy túravezetőt kap maga mellé, így kell 21 napon át boldogulnia az új-guineai dzsungelben. A műsor a Killing Zac Efron (azaz Megölni Zac Efront) nevet kapta, és a szóban forgó cím majdnem be is igazolódott - írja a Mirror.

Még csak a forgatás elején jártak, amikor a színész rosszul lett. Mint kiderült, tífuszhoz hasonló bakteriális fertőzés döntötte le a lábáról. Efront repülővel szállították Brisbane-be, ám a kórház felé vezető úton a színész kis híján belehalt a betegségbe.

Az eset éppen karácsony előtt történt, miután stabilizálták a híresség állapotát, hazaengedték a családjához. Efron nemrégiben Twitteren jelentkezett be, ahol biztosította rajongóit, hogy minden rendben van vele.

Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki törődött velem. (...) Itthon vagyok az ünnepekre a barátaimmal és a családommal. Köszönöm a szeretetet és a törődést, találkozunk 2020-ban!

– írja posztjában a színész.