Ha túlélte a szilveszteri őrületet, és nem másnapos pezsgőszagban kívánkozik vissza 2019-be, hanem konszolidáltan kávézgatva tekint az újévbe, segítünk rálátni a tegnapi nap eseményeire. Összeszedtük kis hazánk celbejeinek óévbúcsúztatóját: Lilu például egy homokos tengerparton lazulgatva adta ki a jövő évre vonatkozó szentenciákat, Ördög Nóráék pedig egy szexizős naplementével búcsúztak 2019-től. 

Lássuk!

  • Sarka Kata konszolidált, baráti fotóval intett búcsút közösségi oldalán az óévnek. Természetesen a képről Rogán Cecília sem hiányozhatott a képről, ezzel pedig elegánsan jelezték, hogy 2020-ban is a barátság jegyében menetelnek tovább. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#goodbye2019 #welcome2020 #girls #friends #happiness

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

  •  Lilu egy tengerparti fotóval ünnepelt, illetve egy filozófikus gondolattal örvendeztette meg követőit. 
  •  Iszak Eszti egy tökéletes évtizedes archívummal búcsúzott, nincs is mit hozzátenni. Tökéletes, úgy ahogy van.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

•2019-2009• Elképesztő mennyi minden történt ez alatt az évtized alatt! Gyakran eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne, ha belenézhetnék pár pillantra a 10 év múlva lévő életembe. Ha 2009 December 31. délután lehetőségem lett volna bekukkantanom a mai napomba és az elmúlt éveimbe egész biztos nagyon meglepődtem volna, hogy milyen szerencsésen alakultak a dolgaim! Hogy a következő évben megkapom az addigi életem legnagyobb lehetőségét, a Viva Tv-nél dolgozhatok és azzal foglalkozhatok, amivel gyerekkorom óta szerettem volna, a zenével! Hogy beutazom a Világot, olyan kultúrákat és személyeket ismerek meg, amik megváltoztatják a látásmódom és hogy annyi élménnyel gazdagodok, ami több embernek is elég lenne! Ezek mellett, viszont nem csak a körülmények változtak körülöttem, hanem én is, rengeteget... Míg 10 éve alig mertem nagyobb társaságban megszólalni, most az a munkám, hogy több ezer ember előtt beszéljek! Míg régen mindenben a rosszat láttam és pesszimistaként éltem a mindennapjaimat, mostmár sokkal pozitívabban állok ez élethez! Sorolhatnám sokáig, hogy mikben változtam de ahhoz rövid a hely:) és az is igaz, hogy még messze a cél, amilyenné válni szeretnék! Ha gondoljátok, Ti is készítsetek egy ‘2019-2009’ posztot és írjátok meg, hogy TI miben változtatok! Nagyon örülnék, ha megjelölnétek rajta és láthatnám mi történt veletek azóta:) BÚÉK 📸 @nikinagyniki #buek #happynewyear

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

  •  Bódi Sylvi pedig mivel mással, mint egy csodálatos bikinis szörfözéssel csekkolt ki. Posztjában kifejtette, hogy a tenger az egyik legcsodálatosabb hely a világon.

 Végül Liptai Claudia örökérvényű gondolataival zárjuk cikkünket:

Tekintsünk a jövőbe. Bár én imádom a jelent és a múltat is. Úgyhogy legyünk ma este csinosak, szépek és boldogok. BUÉK!

  • Vasvári Vivien kiskedvencétől búcsúzott el.