Demi Rose egy 24 éves brit modell és influenszer, aki bátran posztolgat felvételeket különböző, elgondolkodtató méretű testrészeiről, és akinek a fotóit 11,8 millió ember követi az Instagramon. Nincs mit szépíteni rajta, nem volt túl sok izgalmas külföldi hír a mai napon, szóval miután mindent kivégeztünk, maradt még idő benézni Demi Rose fiókjába, hogy termett-e már valami újdonság az új évre.

Hát természetesen termett.

Íme, ezzel tudunk még szolgálni a mai napra, a dolgok jelenlegi állása szerint, ha csak be nem üt valami ménkü, ennél nagyobb izgalom már nem várható holnap reggelig.

Demi Rose Mexikóból posztolta ezt a csodás fotót a fenekéről, mert ezek szerint ő is a trópusokon szilveszterezett. Ha ön azt gondolta, hogy ebben a képben az a pláne, hogy Demi Rose fenekében annak rendje és módja szerint szinte teljesen eltűnik a tanga, akkor valószínűleg tévedett, mert a felvételhez a következő magyarázó szöveg tartozik: „nincs rá szükségem, hogy megtalálj. Nem te határozol meg engem.” Szóval ahogy azt az influenszerektől megszokhattuk, ezúttal is van egy kis mélyenszántás a szekszi kontent mellé. Köszönjük, Demi Rose!