Nem Kim Kardashian az első sztár, aki gyerekkori (vagy ebben ez esetben inkább tinédzser/ fiatal felnőttkori) képet tölt fel magáról. Az ő esetében azonban kifejezetten érdekes megvizsgálni a nem éppen tegnap készült fotót, ugyanis nemigen láthattuk eddig a celebet ennyire natúran (értsd: szétplasztikázatlan arccal.)

A nagy többségnek valószínűleg a plasztikai műtétek juthatnak eszébe Kim Kardashianról, aki temérdek beavatkozáson lehet már túl, szinte egyetlen testrészét sem rejtette el a sebész késétől. Most azonban egy olyan képet töltött fel magáról Insta-oldalára, amin nagy valószínűleg még 100%-osan olyannak látható, amilyennek a természet teremtette. 

Persze, lehet, hogy már ekkor is túl volt néhány orvosi beavatkozáson, az viszont biztosan kijelenthető, hogy egészen másképp nézett ki akkor, mint most. (A kép mellé sajnos nem adott semmilyen infót, amiből kikövetkeztethetnénk, mikor készülhetett a fotó.)

 A fenti képet megelőzően egy másik retró képet is feltöltött magáról Kanye West felesége, amin testvéreivel látható, és alig lehetnek 4-5 évesek.