Érdekesen alakult az idei Golden Globe díjátadó. A Netfilx mindössze két díjat gyűjtött be, így nem is mutatta a kamera Ted Sarandost, a Netflix tartalomfejlesztés igazgatóját az események vége felé. Tarantino újra tarolt, és a külföldi lapok már arról cikkeznek, hogy Jennifer Ansiton milyen arcot vágott, mikor Brad Pitt átvette a díját. Ricky Gervais brit komikus pedig mindenkit elküldött a francba, persze ez is várható volt. Beszédében arra kérte a hollywoodiakat, hogy ne okoskodjanak, inkább szerényen húzzanak el. Crow köszönőbeszédét pedig Jennifer Aniston mondta el. Ha a gála eseményeinek részleteire kíváncsi, kattintson az Index cikkére

Január ötödikén, vasárnap este osztották ki az idei, vagyis a 77. Golden Globe-díjakat. Russell Crowet is díjazták, a tévéfilmek kategóriában a neki megszavazott, a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat azonban nem tudta átvenni az ausztrál helyzetre hivatkozva. A színész Ausztráliában segédkezik a kontinensen pusztító bozóttűz megfékezésében, ahol a családja is él – írta meg többek között 444.hu.

Jennifer Aniston mondta el a színész üzenetét, amelyben az Ausztráliában pusztító természeti katasztrófára igyekezett Crowe felhívni a figyelmet.