December elején a Velvet is beszámolt arról, hogy Berki Krisztián és Mazsi Amerikában töltik az ünnepeket, az üzletember pedig kislányát, Natit is vinni szeretné. Hódi Pamela nem szívesen egyezett bele az utazásba, de végül egy szerződés ellenében belement az egyezségbe. Berki azonban nem tartotta be a feltételeket.

A TV2 információ szerint a közjegyző által hitelesített szerződésben azt kötötték ki, hogy Natinak melyik nap kellene hazaérkeznie Amerikából. A kislány azonban nem érkezett meg, mire Hódi Pamelánál betelt a pohár, és közösségi oldalán jelentette be, hogy változtatásokra lesz szükség.

2020 új kihívások, új célok, új elérések! Ebben az évben szeretném megvalósítani azt az üzletet ami már több éve az álmom! Ez az egyik Illetve 2020-ban pontot kell tennem a kislányommal kapcsolatos dolgokra... hiába az 50-50% os felügyelet, szinte semmiben nem egyeznek a nézeteink! Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a megállapodásunk szerint, édesapja haza hozza Amerikából Natit,amit szerződésbe is foglaltunk es közjegyző is aláírt, ez azonban nem teljesült! ( Ez azért kellett, mert első körben fizetett stuardessel, majd egy kiskorúval (Mazsi húgával) szerették volna haza küldeni Natit!, amiket nem engedélyeztem! ) A beszélgetés körülményeit nem fejtem ki, csak ha muszáj! Kértem hiteles iratokkal magyarázzák meg, mutassanak bármit ami bizonyítja, hogy nem tud hazarepülni a lányommal, nem küldték el sajnos! Végül más választásom nem maradt, vagy kint marad a lányom még kb két hetet vagy haza jön Mazsi húgával! Utóbbit választottam, mert hiányoztunk egymásnak és mivel a chekkolás előtt 10 perccel ért az információ, és órák választottak el egymástól! Nem kenyerem a médiát sem titeket ebbe belevonni, de Ők elindították, és mivel tudjátok az előzményeket, így befejezem! Én csak védem magam és reagálok arra, amire kell! A média ezzel jár és ha már elindult, akkor végig viszem! Ui.: nem kívánok a sajtónak erről nyilatkozni, és többet sem mondani, amíg nincs rá okom

– írta Instagramján Hódi Pamela.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2020 új kihívások, új célok, új elérések! Ebben az évben szeretném megvalósítani azt az üzletet ami már több éve az álmom!🙏☺️ Ez az egyik🤗 Illetve 2020-ban pontot kell tennem a kislányommal kapcsolatos dolgokra...hiába az 50-50% os felügyelet, szinte semmiben nem egyeznek a nézeteink! Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a megállapodásunk szerint, édesapja haza hozza Amerikából Natit,amit szerződésbe is foglaltunk es közjegyző is aláírt, ez azonban nem teljesült! ( Ez azért kellett, mert első körben fizetett stuardessel, majd egy kiskorúval (Mazsi húgával) szerették volna haza küldeni Natit!, amiket nem engedélyeztem! ) A beszélgetés körülményeit nem fejtem ki, csak ha muszáj! Kértem hiteles iratokkal magyarázzák meg, mutassanak bármit ami bizonyítja, hogy nem tud hazarepülni a lányommal, nem küldték el sajnos! Végül más választásom nem maradt, vagy kint marad a lányom még kb két hetet vagy haza jön Mazsi húgával! Utóbbit választottam, mert hiányoztunk egymásnak és mivel a chekkolás előtt 10 perccel ért az információ, és órák választottak el egymástól! Nem kenyerem a médiát sem titeket ebbe belevonni, de Ők elindították, és mivel tudjátok az előzményeket, így befejezem! Én csak védem magam és reagálok arra, amire kell! A média ezzel jár és ha már elindult, akkor végig viszem! Ui.: nem kívánok a sajtónak erről nyilatkozni, és többet sem mondani, amíg nincs rá okom!

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,